Véget ért a szezon a Lombardnál


2009-12-06 12:44:06  | cikk:  | 


Véget ért a szezon a Lombardnál főképe
A Videoton elleni Liga Kupa találkozóval immár hivatalosan is véget ért a Lombard Pápa idei menetelése. A felcsúti műfüves pályán lejátszott összecsapáson, a 10. fordulóban a pápaiak tartalékos, megfiatalított csapata 5-0-s vereséget szenvedett a fehérváriaktól. A mieink a Kovács - Császár, Mészáros, Németh, Fazekas - Granát, Sipos, Nebil - Nyári Kiss, Kocsis összeállításban kezdtek. A vendégek részéről Vujovic kétszer, Sitku, Alves és Nagy egyszer volt eredményes. Ezzel a Ligában a Lombard sereghajtóként végzett 1 győzelemmel, 2 döntetlennel és 7 vereséggel.

Közben Tatán kés alá feküdt a csapat első számú kapusa, Szűcs Lajos. A csapatkapitány 2006-ban szenvedett bokatörést, a műtét óta sem sikerült eltávolítani a csavarokat a bokájából, de most erre is sor került.

 - Remélem, jól sikerült a műtétem, az összes csavart eltávolították a bokámból, gyakorlatilag már csak a sebnek kell begyógyulnia - mondta Szűcs. - Januárban teljes intenzitással szeretném elkezdeni a felkészülést, mivel szerencsére nem komoly a sérülésem. Szerencsére nem kellett begipszelni a bokámat, ellenben hét öltéssel kellett összevarrni, továbbá egy fedőkötést helyeztek el rajta. Jelen pillanatban a varratszedést várom, ami 8-10 nap múlva lehet aktuális.

Szűcs a csapat hivatalos honlapjának beszélt az előttünk álló tavaszi menetelésről is.

- Az igazat megvallva olyan ember vagyok, aki mindig a legjobbat akarja elérni, így természetesen mindig előrébb szeretnék végezni a tabellán. Hozzá kell tennem: jóval nehezebb lesz tavasszal, zsinórban négyszer játszunk idegenben. Úgy gondolom, hogy sokkal kiegyensúlyozottabb lesz tavasszal a bajnokság, már csak a kiesőjelölt csapatok miatt is, akik minden bizonnyal megpróbálnak minél feljebb kapaszkodni a táblázaton. Nem szoktam újévi fogadalmakat tenni, csak egészséget és szeretet kívánok mindenkinek!

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-06-02 18:52:35

Hat edzés két hét alatt


ajánlott cikk főképe

2020-05-13 12:16:59

Online játékot indít a Magyar Diáksport Szövetség


ajánlott cikk főképe

2020-03-15 17:40:49

Felfüggeszti az edzéseket a PELC


ajánlott cikk főképe

2020-02-23 11:10:49

Egy félidőnyi jó játék is elég volt