Takarodjon el a tél, örvendezzen, aki él! Farsang a Tókerti Óvodában


2012-02-10 19:00:39  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Takarodjon el a tél, örvendezzen, aki él! Farsang a Tókerti Óvodában főképe
A Tókerti Óvoda három csoportjában ma délelőtt tartották a hagyományos farsangi mulatságot. Az izgatott kicsik szüleikkel együtt már hetek óta készültek e jeles eseményre. Az anyukák és a nagymamák finomabbnál finomabb süteményeket készítettek, de volt olyan család is, ahol még a jelmezeket is saját maguk készítették el közösen a gyerekekkel. A délelőtt csúcspontja a maskarás felvonulás volt, amikor is a vidám királykisasszonyok, űrhajósok, pókemberek és menyasszonyok táncra is perdültek.


Képek:


Címkék: farsang
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet