Mikulásváró családi délután


2009-12-06 22:03:30  | cikk:  | fotó: Babos Petra  | 


Mikulásváró családi délután főképe
December 6-án, vasárnap délután 3 órától várták a gyerekeket a Jókai Mór Művelődési Központ emeleti előadótermében egy kézműves játszóházra, ahol mikulás-kitűzőt készíthettek zsugorka technikával, valamint mikulás sapkát és figurát csinálhattak kicsik és nagyok egyaránt. Közben pedig készség fejlesztő játékokat próbálhattak ki az érdeklődők.
5 órától a Katáng együttes koncertjét hallhatták, Az üveghegyen túl... címmel. A zenekar kiemelten fontosnak tartotta a gyermekközönség animálását, bevonását a zenélésbe, a belső képek fejlesztését a zene segítségével. Így a résztvevők alkotóként vehettek részt a jó hangulatú koncerten, melynek végén a Mikulás is megérkezett a színpadra. A gyerekek versekkel, énekkel és mondókákkal köszöntötték a messziről érkezett Nagyszakállút, aki csoki mikulással jutalmazta meg őket.

Babos Petra


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet