Márciusban ismét Koko-Gym gála Pápán


2012-02-16 10:53:43  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Márciusban ismét Koko-Gym gála Pápán főképe
A tavalyi és tavalyelőtti nagy sikerre való tekintettel a Koko-Gym KSE újra küzdősport gálát rendez Pápán. Az utóbbi két évhez képest változik a helyszín, hiszen amíg az elmúlt két alkalommal a Petőfi Sándor Gimnázium aulájában zajlottak a küzdelmek, a nagy érdeklődésre való tekintettel idén március 17-én 18 órai kezdettel a Városi Sportcsarnok lesz a gála helyszíne. 15 thai box és MMA mérkőzéseken harcolnak a Koko-Gym pápai és győri harcosai, az est főmeccsén profi box mérkőzésen ringbe lép a Felix Promotion istálló bokszolója, Kelemen Balázs. A helyszínen parázs küzdelmek, gyönyörű táblahordó lányok, kyokushin karate bemutató, és meglepetés mérkőzés fogja szórakoztatni a kedves nézőket. A gála sztárvendége az 1980. évi moszkvai olimpiai játékokon kötöttfogású birkózásban aranyérmet szerző, a WFCA Szövetség MMA világbajnoka, Növényi Norbert lesz.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-07-13 09:59:48

Játékos sportnapközi


ajánlott cikk főképe

2019-05-11 15:11:53

Nehéz helyzetben a Perutz


ajánlott cikk főképe

2019-04-24 11:35:26

Tollaslabda: Hazai és nemzetközi érmek


ajánlott cikk főképe

2019-03-31 16:17:15

Kétgólos hátrányból felállt, de kikapott a PELC-Nyárád


PÁPA időjárás