Felkészülés: A Veszprém legyőzte a Lombard II-t


2012-02-19 14:00:57  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Felkészülés: A Veszprém legyőzte a Lombard II-t főképe
Az NB II-es bajnokság nyugati csoportjának 7. helyén álló Veszprém volt a Lombard II soron következő ellenfele a téli felkészülés során. Nagy Mihály ezúttal a Markek (Mocher) – Tar, Kiss, Somogyi, Enyingi – Grőber, Horváth T. (Tóth M.), Fehér (Kalmár), - Molnár (Szabó B.), Király, Páli (Horváth Cs.) keretnek szavazott bizalmat. Sajnos két egyéni hibából hamar megszerezte a vezetést a Veszprém, a vendégeknek ezután több szépítési lehetőségük is volt, de nem tudtak gólt lőni. A második félidő kiegyenlített játékot hozott, de a pápai fiatalok nem tudtak élni helyzeteikkel, sőt egy átlövés góllal már 3-0 volt az állás, ami egyben a végeredményt is jelentette.

Veszprém – Lombard Pápa II 3-0 (2-0)

Nagy Mihály: Erős iramú mérkőzésen szervezetten és sokszor tetszetősen játszottunk, de a saját és az ellenfél kapuja előtt is hibáztunk, ezért a Veszprém győzelme megérdemelt.


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-09-11 09:31:17

Válogatott tagságot szereztek az atléták


ajánlott cikk főképe

2019-05-25 17:01:32

Utánpótlás foci: Egy győzelem, egy vereség


ajánlott cikk főképe

2019-07-03 13:46:38

Vízilabda tábor


ajánlott cikk főképe

2019-07-22 15:47:52

Zsoodance nyári tábor


PÁPA időjárás