Tóth Bence: Az első osztályú tagság meghosszabbítása az alapvető cél


2012-02-20 14:12:04  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Tóth Bence: Az első osztályú tagság meghosszabbítása az alapvető cél főképe
A Digi Sport Reggeli start című műsorának mai vendége a Lombard Pápa új igazolása, Tóth Bence volt. A középpályás a műsorban a Ferencvároshoz fűződő viszonyáról, a pápai beilleszkedésről, és a Lombard Pápa tavaszi szerepléséről is elmondta véleményét.
- Kicsit furcsa is nekem, hogy ennyire jól mennek a dolgaim Pápán – mondta a 22 esztendős futballista. Nem gondoltam volna, hogy ilyen zökkenőmentesen megy a váltás. Egyelőre élvezem a pápai életet, jó a csapategység, nincsenek nyelvi problémák, a kevés külföldi játékos meglepően jól beszél magyarul. Beilleszkedésemet segítette Rodenbücher István és Szűcs Lajos, akiről nem is gondoltam volna, hogy ennyire jó fej. A jövőm sokban függ attól, mit tudok hozzátenni a pápai bennmaradáshoz. Ha sokat, akkor lesznek lehetőségeim a továbblépésre. Ma már úgy vélem, ha jön egy jó ajánlat, nem kell rajta sokat gondolkodni, meg kell lépni, menni kell, főleg ha külföldről invitálnak, de többek véleményét kikérem majd. Pápáról nyilván nehezebb bekerülni a nemzeti tizenegybe, egyelőre nem reális cél számomra a válogatottság. Előtte talpra kell állnom, megrázva magamat.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-08 10:36:05

A maratoni távra is várják a jelentkezőket


ajánlott cikk főképe

2020-03-14 19:03:32

Perutz FC: Pontszerzés emberhátrányban


ajánlott cikk főképe

2020-06-02 18:52:35

Hat edzés két hét alatt


ajánlott cikk főképe

2020-02-22 16:18:04

Kiütközött az osztálykülönbség