Megújul a Spartacus pálya


2009-12-07 15:20:48  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Haraszti Gábor  | 


Megújul a Spartacus pálya főképe
Péntek óta zajlanak a munkálatok a Munkácsy Iskola Sporttelepén, ahol ha az időjárás is kegyes lesz, a héten befejeződik a közel 40 tonna vörös salak elterítése. A futó és a kézilabdapálya 1972 óta mindössze két alkalommal került felújításra, időszerű volt tehát a pályák borításának helyreállítása. A munkálatokról Koncz Sándort kérdeztük.

- Egy salakos pályát állandóan földnedvesen kell tartani ahhoz, hogy használható legyen. A szél is nagy mennyiséget elfújt róla, csak idő kérdése volt a felújítás. A várost és a körzetet tekintve körülbelül 3000 diák fordul meg itt évente, miattuk is fontos ez a beruházás. Ezelőtt négy évvel a Munkácsy saját költségén 200 métert fel tudott újítani, a maradék 200 métert és a középső kézilabdapályát az Önkormányzat segítségével tudjuk most rendbe tenni. Ha az időjárás is kegyeibe fogad minket, szerda délutánra készen leszünk. A jövőben a jobb oldali kézilabdapályát és a teniszpályákat szeretnénk felújítani, de ez még a jövő zenéje.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-02-23 23:38:13

Kész kabaré volt


ajánlott cikk főképe

2020-02-18 17:44:25

Ismét Wass Albert felolvasóest lesz Pápán - várják a jelentkezőket


ajánlott cikk főképe

2020-05-11 12:42:53

Hajrában az Örökség - Támogassuk az erkeleseket szavazatunkkal


ajánlott cikk főképe

2020-03-20 09:47:37

Szünetelnek a nyilvános szentmisék a katolikus templomokban