Papírforma eredmények a megyei sakk diákolimpián


2012-02-27 16:07:44  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Papírforma eredmények a megyei sakk diákolimpián főképe
A megyei sakk diákolimpia egyéni döntőit rendezték hétvégén városunkban. A játéknapra a térség több településéről is érkeztek versenyzők, összességében elmondható, hogy Tapolca szerepelt a legjobban, hiszen a zalahalápiak, a nemesgulácsiak illetve a veszprémi Lovassy László Gimnázium tanulói is ott játszanak – tudtuk meg Kiss Csabától a Pápai SE szakosztályvezetőjétől. A házigazdák részéről a Pápai SE-ben játszók közül negyedik helyezett lett Czemmel Viktória (Tarczy) és Döbröntei Dávid (Weöres). A Türr István Gimnázium tanulója, Varga Kata ugyan nem sakkozik egyesületben, mégis második lett korcsoportjában, a PGSZKI diákja, az ajkai ASSE igazolt játékosa, Holczbauer Flórián pedig megnyerte a korcsoportját. A körzetből Szalóky Enikő (Nemesszalók) második, Nagy Alexandra (Lovászpatona) pedig negyedik helyet ért el.

A részletes eredmények ITT!

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-09 16:50:47

Visszavonult a korábbi pápai közönségkedvenc


ajánlott cikk főképe

2020-02-11 14:53:35

1500 táncos, 400 produkció


ajánlott cikk főképe

2020-05-26 14:27:49

A tervek szerint idén is lesz úszótábor


ajánlott cikk főképe

2020-03-01 17:08:09

59 gólt dobott a pápai kézilabdacsapat