Ki a Lombard Pápa legjobb téli igazolása?


2012-02-29 12:25:24  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Ki a Lombard Pápa legjobb téli igazolása? főképe
Már csak három nap van hátra a tavasz első bajnokijáig, amikor a Lombard Pápa a Paksi FC-vel csap össze. A keret véglegesnek tekinthető, Bene Ferenc alakulata hét új szerzeménnyel vág neki a tavaszi szezonnak. Mostani szavazásunkban arra keressük a választ, hogy Önök szerint ki a sárga-kékek legjobb igazolása: Lazar Arszics?, Balogh Balázs?, Antonio Inutile?, Mouhamadou Seye?, Szilágyi Péter?, Tóth Bence? Vagy éppen a legújabb szerzemény Joze Benko? Várjuk szavazataikat a honlap jobb oldalán március 5-éig.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-11 09:58:10

Ülésezett a Fegyelmi Bizottság


ajánlott cikk főképe

2020-02-05 10:08:00

Elhunyt a Pápai ELC korábbi játékosa


ajánlott cikk főképe

2020-05-06 10:47:30

Virtuális futás a koraszülöttekért


ajánlott cikk főképe

2020-02-03 21:13:56

Tornagyőztes az U9