Szűcs: Hinnünk kell az elvégzett munkában


2012-02-29 14:04:21  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Szűcs: Hinnünk kell az elvégzett munkában főképe
A nemrég az NB I legnagyobb egyéniségének megválasztott Szűcs Lajos a tegnapi szurkolói ankéton beszélt az előttük álló szezonról, a kiváló hálóőr szerint az eltervezett munkát maximálisan elvégezték és köszönetet mondott azoknak, akik a háttérben mindent megtettek a minél jobb felkészülésért.
- A körülmények – az időjárást leszámítva – optimálisak voltak, hiszen 800 méteren belül, termálfürdő, sportcsarnok, műfüves pálya és konditerem is a rendelkezésünkre állt, a Várkertben pedig zavartalanul róhattuk a köröket, amit nagyon élveztem. Mindenképpen szeretnék köszönetet mondani azoknak, akik végig a csapat mellett voltak és segítették a felkészülésünket, a játékosok sérüléseinek kezelésében és a rehabilitációban Nagy Sándor nemcsak fizikálisan, hanem mentálisan is sokat segített az együttesnek. A szakmai stáb mellett a háttérben dolgozókat is szeretném megemlíteni, a játékosok talán nem is tudják, mennyien tettek azért, hogy nekünk „csak” a futballra kelljen koncentrálnunk. Mindenképpen szerencsés, hogy – eltekintve Tóth Bence sajnálatos esetétől - elkerültek minket a komoly sérülések, biztos vagyok benne, hogy a fiúk mindent el fognak követni, hogy minél feljebb végezzünk a tabellán, a kiesés szót sem az öltözőben, sem azon kívül nem akarom meghallani, ha el szeretnénk érni a céljainkat, azt csak játékosokkal, szurkolókkal, vezetőséggel közösen tudjuk – fogalmazott a Lombard Pápa csapatkapitánya.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-07-17 21:22:52

Felkészülés: Győzelem után vereség


ajánlott cikk főképe

2019-09-09 12:36:30

Magyar Kupa: NB III-as ellenfelet kapott a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2019-10-02 11:25:48

Kiélezett hajrá várható a kispályás bajnokságban


ajánlott cikk főképe

2019-06-05 11:14:33

Taroltak a petőfisek a Kadét Kupán


PÁPA időjárás