Lombard fotópályázat: Meghosszabítva!!


2012-03-01 11:44:32  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Lombard fotópályázat: Meghosszabítva!! főképe
A papa-ma.hu két héttel ezelőtt első ízben hirdette meg fotópályázatát, melyben minden Lombard Pápa szimpatizáns bizonyíthatta, mennyire elhivatott a sárga-feketék felé. A fotón a drukkernek valamilyen, a Lombard Pápa Termál FC-vel kapcsolatos relikviával, ruházatban, vagy környezetben kellett szerepelnie. A játék népszerű olvasóink körében, ám többen is kérték, hosszabbítsuk meg a beküldési határidőt, hogy a tavaszi bajnokikon is készíthessenek képeket, ennek természetesen eleget teszünk. Várjuk tehát minél kreatívabb, humorosabb, ötletesebb képeiket, névvel, telefonszámmal és természetesen a fotókkal ellátva a szerkesztoseg@papa-ma.hu e-mail címre. A beküldési határidő április 16. 24:00, tehát a szurkolóknak a Paks, a Kaposvár, a DVTK, a DVSC, a Pécs, a Honvéd és a Haladás elleni találkozón is lehetőségük nyílik a fotók elkészítésére. A játék időtartama alatt egy játékostól maximum három felvétel küldhető be, az eddigi beérkezett alkotások természetesen részt vesznek a sorsoláson, de lehetőség van új fotók készítésére is.
A beküldők között Lombard Pápa ajándékcsomagot, illetve Tourinform nyereményeket sorsolunk ki. A győzteseket és a legjobb képeket honlapunkon közzétesszük.

Vegyen részt a játékban, és legyen ÖN a Lombard Pápa legnagyobb szurkolója!

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-01 17:08:09

59 gólt dobott a pápai kézilabdacsapat


ajánlott cikk főképe

2020-07-12 19:46:13

Megúszta a brutális balesetet a pápai kerékpáros


ajánlott cikk főképe

2020-03-02 15:00:01

Gyermek vízilabda: Négyből négy


ajánlott cikk főképe

2020-03-14 19:03:32

Perutz FC: Pontszerzés emberhátrányban