A pápaiak pozitívan vélekednek a jövőről - derült ki a közvélemény-kutatásból


2012-03-01 20:57:30  | cikk: Tóth Tamara  | 


A kommunikáció tudományos módszereit felhasználva átfogó képet kapjon a város a helyi polgárok véleményéről – ez volt a célja a közelmúltban elvégezetett közvélemény kutatásnak. A StrategoPolis Kft. telefonos kérdőíves közvélemény-kutatása 2012. február 6. és február 15. között zajlott „Politikai véleményklíma és meghatározott helyi ügyek megítélése” címmel, s ennek során CATI módszerrel, 570 véletlenszerűen kiválasztott felnőtt korú pápai lakost kérdezett meg a közvélemény kutató cég. Az elemzésben közölt adatok legfeljebb plusz-mínusz 5 százalékponttal térhetnek el a mintavételből fakadóan attól az eredménytől, amelyet a város összes felnőtt lakosának megkérdezése eredményezett volna. A kutatás számos témára kitért, a kapott eredmények néhol meglepőek, de mindenképpen érdekesek és sok fontos információval segíthetik a város jövőjét meghatározó döntéseket.  

Részletes eredmények itt.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!