A bundaügy miatt lett öngyilkos a REAC sportigazgatója?


2012-03-02 10:56:09  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A bundaügy miatt lett öngyilkos a REAC sportigazgatója? főképe
A REAC elnöksége mély fájdalommal tudatja azt az iszonyatos hírt, mely egyben számunkra felfoghatatlan is, klubunk igazgatója, Kutasi Róbert 2012. március 1-jén az értelmetlen halált választotta” – közölte a honlapján a klub péntek reggel. Az űr melyet maga után hagyott, soha nem pótolható. A REAC KUTASI RÓBERT Klubigazgatót saját halottjának tekinti! Mindannyian osztozunk a család mély gyászában!"
Mint ismert, a REAC hat korábbi, illetve jelenlegi labdarúgóját kedden vették őrizetbe a fogadási csalás ügyében, a Pesti Központi Kerületi Bíróságon csütörtökön délután hozták meg a játékosok szempontjából kedvezőtlen végzést, így E. Károlyt (40), K. Balázst (32), K. Vincét (30), K. Andrást (30), Cs. Gergőt (30) és V. Zoltánt (28) egyformán bilincsben, vezetőszíjon vitték el.
Az intézkedés hatására Kutasi Róbert, a REAC klubigazgatója összeomlott. A sportvezető egyike azoknak, akik élharcosai voltak a fogadási csalás ellen küzdőknek. A bochumi események után 2009 decemberében többek között Kutasi Róbert kezdeményezésére is szigorított a fegyelmi szabályzaton az MLSZ.
"Vége az életemnek. Amiért harcoltam, mind semmivé vált, abban a klubban gyűrt maga alá a mocsok, amelyért dolgoztam, azok az emberek tettek tönkre, akikben megbíztam. Csúzlival lövöldöztem az aknavetőkre, és belátom, vereséget szenvedtem" - mondta csütörtök délután a Nemzeti Sportnak Kutasi.

Kutasi Róbert 48 évet élt.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-17 17:52:33

Vége a kosárlabda-szezonnak


ajánlott cikk főképe

2020-06-03 11:32:03

Jótékonysági futóversenyt rendeznek


ajánlott cikk főképe

2020-03-01 17:08:09

59 gólt dobott a pápai kézilabdacsapat


ajánlott cikk főképe

2020-02-28 08:42:35

Perutz ankét