Pi-Fu Kupa a Sportcsarnokban


2012-03-02 19:22:22  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Pi-Fu Kupa a Sportcsarnokban főképe
Rendhagyó sporteseményt rendeztek a Városi Sportcsarnokban. Bükki Balázs szervezésében egy négycsapatos, meghívásos tornát rendeztek, melyen a Piha SC, a Futrinka utca, és két ugodi alakulat lépett pályára. A résztvevő csapatok körmérkőzéses rendszerben döntötték el a végső helyezések sorsát. A torna végén Bükki Balázst kérdeztük az eseménnyel kapcsolatban.
- A Futrinka utca és a Piha SC csapata már évek óta hetente egyszer együtt edz a Sportcsarnokban, épp ezért a két csapat játékosai jó viszonyt ápolnak egymással. A torna apropóját egyébként az Ugod SE tavaszi szezonra történő felkészülése adta. Reméljük mindenki élvezte a játékot és sikerült változatosabbá tenni egy kicsit az alapozási időszakot.

Eredmények:
Piha SC - Futrinka utca 1-4
Ugod I. - Ugod II. 2-0
Futrinka utca - Ugod II. 3-2
Ugod I. - Piha SC 1-1
Ugod I. - Futrinka utca 2-3
Piha SC - Ugod II. 1-2

Végeredmény:
I. Futrinka utca 9 pont
II. Ugod I. 4 pont
III. Ugod II. 3 pont
IV. Piha SC 1 pont

A gólkirályi címen Kun-Szabó István és Mesterházy Sándor osztozott meg négy-négy találattal.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-06-02 11:15:33

Ha nyár, akkor focitábor


ajánlott cikk főképe

2020-02-07 13:58:04

Lovas elismerések


ajánlott cikk főképe

2020-03-15 19:47:56

Szigorú intézkedések a sportéletben


ajánlott cikk főképe

2020-02-24 21:03:28

Sikeresen szerepelt az Eb-n Horváth Csanád