A Szegfű Klub hölgytagjait köszöntötték


2012-03-02 20:03:32  | cikk: Tóth Tamara  | fotó: Tóth Tamara  | 


A Szegfű Klub hölgytagjait köszöntötték főképe
A Pápai Szegfű Klub és az MSZP helyi szervezetének hölgy tagjait köszöntötte ma a közelgő Nőnap alkalmából a két szervezet a Pedagógus Művelődési Házban. Az ünnepségen - amely a jövő szombaton megrendezendő 14. Szegfű Bál miatt került előbbre - részt vett Gőgös Zoltán országgyűlési képviselő és Pingiczer Sándor önkormányzati képviselő is. Tálos László, a Szegfű Klub elnöke rövid üdvözlőkonferálása után Grőber Attila, az MSZP pápai elnöke mondott versidézetekkel tűzdelt nőnapi köszöntőt.
A politikus szerint egy újabb naptárreformot kellene végrehajtanunk, melynek az lenne a lényege, hogy egyetlen nap helyett az év minden egyes napját azoknak a hölgyeknek szánjuk, akik az életünket átalakítják.
- Átalakítják levegővel és melegséggel. Mindenütt, ahol ők ott vannak, az ember számára megszűnik az idegenségérzet és minden könnyűvé, szeretetteljessé és boldoggá válik. Ha férfiemberként a hölgyekre gondolok, én egy égig érő fához tudom hasonlítani őket, van gyökere, törzse és van lombja. Gyökere az a női lét, amelynek az életünket köszönhetjük, amely a köldökzsinór elvágása után hozzá és e világhoz köt. A hölgyek azonban nemcsak a gyökereinket, hanem a törzset is jelentik számunkra. Férfilétünk egyik küzdelmes, ámbár izgalmas korszakában az udvarlásainkkal, vágyainkkal szeretnénk boldoggá tenni szerelmünket és általuk szeretnénk boldoggá válni mi is. Ha mindez beteljesedett, akkor jelentik az örökkévalóság lombjait is számunkra a hölgyek. Azt az örökkévalóságot, amelyet egy fa lombja, nyugalma jelent számunkra és jelenti azt az örökkévalóságot, ahol mindig megpihenhetünk, és ahová mindig visszatérhetünk, ahol nyugalom vár bennünket - ezekkel a szavakkal kívánt minden jót, erőt, egészséget és boldogságot a hölgyeknek Grőber Attila.
Az est további részében finom szendvicsek, pezsgős pohárköszöntő és Babos Tibor kápráztatta el a hölgyeket szép versekkel, a rendezvényen a zenét és a kiváló hangulatot Horváth Gyula szolgáltatta.

Képek:


Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet