Népszerű a Borfalu


2009-08-15 17:56:35  | cikk:  | 


Már sok család döntött úgy ma délután egy óra körül, hogy megtekinti a Borfalu kínálta kikapcsolódási lehetőségeket. Rengeteg színes programmal várják a kicsiket és nagyokat egyaránt. Lehet lovagolni falón és pónilón, a kishölgyek már készítik a pártákat, keszkenőket, de idén is a tarsoly a legnépszerűbb. Fiatal legények huszárcsákót, kardot és egy igazi huszár életéből kimaradhatatlan lovacskát készíthetnek. Mindemellett vannak célba dobó játékok, várjátékok és hordólovaglás is. Az idősebbeket a népművészet mesterei invitálják bemutatójukra és vásárukra is.  16 órakor, a Borfalu színpadán a Nyírettyű Népzenei Együttes váltotta a Habakuk Bábszínház előadását.

Tóth Tamara

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet