Sakk: A hatodik helyen zárta a bajnokságot a PSE


2012-03-05 14:26:04  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Sakk: A hatodik helyen zárta a bajnokságot a PSE főképe
A Kelet-Balaton csapata ellen befejeződtek a megyei első osztályú sakk csapatbajnokság idei küzdelmei. A Pápai SE tagjai a tavalyi bajnok ellen ültek asztalhoz, és a játék alapján akár a győzelem is meg lehetett volna, végül 6-6 lett a vége. A bajnokin Buzás Gyula, Kiss Csaba, Kiss Zoltán, Varga Gyula, Mayer Attila egy pontot hozott, Mezei Zsolt és Margl Roland döntetlent ért el.  Kiss Csaba szakosztályvezető elmondta, egyáltalán nem elégedettek a megszerzett hatodik hellyel, jövőre a tavalyi negyedik pozíciót vagy esetleg a dobogót célozzák meg, emellett szeretnének a csapatba a meglévő két ifjúsági játékos mellé további fiatalokat is beépíteni.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-06-02 18:52:35

Hat edzés két hét alatt


ajánlott cikk főképe

2020-06-05 19:27:24

Újra a tatamin


ajánlott cikk főképe

2020-07-03 12:13:48

Rutinos labdarúgóval erősített a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-05-06 15:42:38

Visszatérítik a Perutz bérletek árát