Sikeres volt a Manó tanoda első foglalkozása


2012-03-05 20:30:21  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Sikeres volt a Manó tanoda első foglalkozása főképe
A Szent István Római Katolikus Általános Iskola már évek óta megszervezi a leendő elsősök és szüleik számára a Manó tanoda foglalkozásokat. A négy alkalomból álló programsorozat ma délután indult az iskola alsós részlegén, a Török Bálint utcai intézményben, az utolsó pedig az uszodában lesz majd.
A szép számban megjelenteket az iskola igazgatónője, Gombásiné Takács Gyöngyi köszöntötte, aki röviden az intézményt, az oktatási rendszert, valamint a leendő elsős tanítókat mutatta be.
Ezt követően a kicsik játékos feladatokat oldottak meg a tanító nénikkel.
- Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a szülők mielőtt döntenek a gyermekük számára legmegfelelőbb általános iskoláról, betekintés nyerjenek intézményünk oktató és nevelő munkájába. A mai alkalommal magyaros mese feladatok várnak az ovisokra, míg a jövő héten a számok birodalmába repítik a tanító nénik a gyerekeket, a harmadik foglalkozás témája pedig környezetünk lesz majd - mondta Gombásiné Takács Gyöngyi.
A jövő tanévben is két első osztályt indítunk. Az 1/a-ban Horváth Renáta és Bíróné Horváth Gabriella, míg az 1/b-ben Tüskéné Bernáth Andrea és Répásné Ihász Mariann lesznek a tanító nénik. Mindkét páros tanít délelőtt és délután is. Kilencedik éve már, hogy úszó tagozatot is indítunk. Ennek lényege, hogy azok a diákok, akik ezt a tagozatot választják, hetente kétszer járnak uszodába. Reméljük, ez a négy alkalom majd segít a beiratkozásnál, ami április 16-án és 17-én lesz. Intézményünkbe természetesen protestáns gyerekek is jelentkezhetnek - hangsúlyozta az igazgatónő.
A Manó tanoda március 12-én, 19-én és 26-án várja az érdeklődőket, valamint április 2-án nyílt napot is tartanak, ahol a leendő tanítók óráiba nyerhetnek betekintést a szülők.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-06-20 21:24:02

Kétnapos nemzetközi kutyakiállítás Pápán


ajánlott cikk főképe

2020-05-20 13:29:14

70 százalékos készültségen a futópálya


ajánlott cikk főképe

2020-03-04 13:38:06

Új járda épül a Szent István út egy szakaszán


ajánlott cikk főképe

2020-02-14 22:24:36

A banda és a lakodalmasok