Seye két hétre kidőlt


2012-03-05 21:53:55  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Seye két hétre kidőlt főképe
A Lombard Pápa a téli átigazolási időszakban igazolt szlovák-szenegáli játékosa a hétvégi, Paks elleni bajnoki mérkőzésen a góllövést követően szenvedett sérülést, amikor rúgás közben a támaszkodó lába maga alá fordult. Bár a lövésből gól lett, Seye jelezte, hogy nem tudja folytatni és cserét kért. A mai vizsgálatok kiderítették, hogy két-három hét pihenő vár a csatárra, tehát sem a Kaposvár elleni Ligakupa és bajnoki meccsen, sem a jövő heti Diósgyőr elleni bajnokin nem lép pályára – adta hírül a klub hivatalos honlapja.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-14 19:27:33

Egy vereség, egy döntetlen


ajánlott cikk főképe

2020-04-13 17:35:33

Jótékonysági virtuális meccs pápai részvétellel


ajánlott cikk főképe

2020-02-25 10:03:55

Karate diákolimpia: Három érem az országos elődöntőn


ajánlott cikk főképe

2020-06-05 19:27:24

Újra a tatamin