XIX. Önkormányzat Kupa


2012-03-06 13:06:29  | cikk: Haraszti Gábor  | 


XIX. Önkormányzat Kupa főképe
A megyei önkormányzat a hagyományos sportnapot ebben az esztendőben Balatonfüreden rendezte meg. A versenyközpontot a Balaton Szabadidő központban helyezték el a szervezők, itt folytak az asztalitenisz, a kispályás labdarúgás, a darts, a sudoku, a sporttörténeti vetélkedő, a zsetonszerző verseny, a játékos sorversenyek és a kötélhúzás küzdelmei. A kertészeti szakközépiskolában a kosárlabda, az Anna Grand hotelben a bowling, a pincelőtéren a lövészet került megrendezésre. Rekordlétszámú nevezés érkezett kilenc önkormányzat, két kistérség és a megyei kormányhivatal a megyei intézményfenntartó központ és a megyei önkormányzat közös csapatai vettek részt. A rendezvényt Lasztovicza Jenő a Veszprém Megyei Közgyűlés elnöke és dr. Bóka István polgármester nyitották meg. Összesen 400 fő vett részt a sportnapon. Csaknem valamennyi versenyszámban megdőltek az eddigi részvételi rekordok. Tizenegy labdarúgó csapat, nyolc kosárlabda csapat játszott. A nap egyik kiemelkedő színfoltja volt a brazil nagykövetség vendégjátéka. A magyar csapatban balatonfüredi öregfiúk mellett játszott dr. Kovács Zoltán kormánymegbízott, Lasztovicza Jenő megyei közgyűlés elnöke, dr. Bóka István polgármester és dr. Veress Gábor kórházigazgató is. A szünetben capoeira bemutatót tartottak a vendégek, ami nagy sikert aratott. A házigazdák végül 2-1 re győztek a brazilok ellen.
Összesen tizenkét versenyszámban küzdhettek, és vehették át a helyezettek jól megérdemelt okleveleiket a megye és város vezetőitől dr. Kovács Zoltán kormánymegbízott-tól, Lasztovicza Jenőtől, a megyei közgyűlés elnökétől Brányi Mária Veszprém MJV alpolgármester asszonyától és dr. Bóka István polgármester úrtól. Városunk és a kistérség csapata idén is jól szerepelt, hiszen dr. Áldozó Tamás megnyerte a sudoku versenyt, Unger Tamás bowlingban jeleskedett, Kanozsainé dr. Pék Mária asztaliteniszben a második helyet szerezte meg, sakkban pedig a rangsor élén zárt. A kistérség kötelékébe tartozó Újvári István hozta a kötelezőt, és megnyerte az asztalitenisz versenyt, dartsban a férfiak maguk között döntötték el az első három hely sorsát, végül a Mészáros Géza - Tompa Károly - Molnár Gábor sorrend alakult ki. Lövészetben Nagy Gábor célzott a legpontosabban, szorosan mögötte Mészáros Géza végzett. A hölgyeknél Tóth Katánál dőltek a legjobban a babák, így megnyerte a bowling versenyt. Nemcsak elméjét, hanem erejét is jól használta a Pápai kistérség, hiszen a nap végén a kötélhúzásban sem találtak legyőzőre.
Az összetett pontversenyben a győzelmet a megyei kormányhivatal, a megyei intézményfenntartó központ és a megyei önkormányzat közös csapata szerezte meg megelőzve a Várpalotai önkormányzat, és a Pápai kistérség csapatát.

A részletes eredmények ITT!

(Forrás: vpmegye.hu)

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-06-02 11:15:33

Ha nyár, akkor focitábor


ajánlott cikk főképe

2020-06-30 14:41:17

Szombaton adják át a rekortános futópályát


ajánlott cikk főképe

2020-03-13 11:13:27

Három alapembere nélkül utazik Sárvárra a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-03-14 19:27:33

Egy vereség, egy döntetlen