A Bakonyerdő Pápa juniorjai elkeseredettek a hétvégén elmaradt bajnoki miatt


2012-03-06 16:04:31  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A Bakonyerdő Pápa juniorjai elkeseredettek a hétvégén elmaradt bajnoki miatt főképe
Ahogy arról vasárnap este beszámoltunk, a Sportcsarnokban tartott Bakonyerdő Pápa – Siklósi KC NB II-es felnőtt kézilabda mérkőzés az egész nap tartó Jehova kongresszus miatt egy órás késéssel kezdődött, a junior mérkőzést pedig a kései időpont miatt le sem játszották. Egy szinte biztos győzelemtől fosztották meg a hazaiakat, hiszen az élmezőnybe tartozó pápaiak minden bizonnyal legyőzték volna a mezőny hátsó régiójába tartozó Baranya megyeieket.
- Előre szeretném leszögezni, hogy a legnagyobb tiszteletben tartom minden vallás képviseletét és munkásságát, valamint egyáltalán nem biztos, hogy a mi problémánk a kongresszus szervezőinek hibája - mondta Kapcsándi Zsolt a junior csapat edzője, a Bakonyerdő technikai vezetője - ami tény, hogy a Sportcsarnokot üzemeltető JMSZK a 17 órai mérkőzés kezdési időpontunkat elfogadva tudomásul vette, hogy 16:30-ra a termet rendelkezésünkre bocsátja és kézilabdázásra alkalmas állapotban átadja, a résztvevőknek így 16:00-kor a Sportcsarnokot el kellett volna hagyniuk, ennek ellenére 16:30-kor még a küzdőtéren tartózkodtak, valamint a Sportcsarnok személyzete egy főből állt, sehol nem találtunk egy rendezőt, aki figyelmeztette, felszólította volna az embereket a távozásra. Nem szeretném senki felelősségét firtatni, ez úgy gondolom, házon belül is megoldható, de kicsit bele kell gondolnunk, hogy a város országos bajnokságaiban szereplő sportegyesületek kiszolgálásáért épült ez a fantasztikus létesítmény. Mindeképpen szeretném megemlíteni a Sportcsarnok alkalmazottját, Reizinger Krisztiánt, aki készségesen mindent elkövetett, hogy a bajnoki mérkőzés lejátszhassuk, egyedüli képviselőként az erőforrások rendelkezésére állásához képest gyorsan használhatóvá tette a pályát, nélküle a felnőtt mérkőzés is elmaradt volna, ezúton is köszönöm segítségét.
A vendégek junior csapata nem vállalta a szereplést a nála jóval erősebb, legyőzésükkel biztos második helyezett pápai fiatalok ellen, akik egy kedvezőtlen szövetségi döntés értelmében a dobogóról csúszhatnak le emiatt, s ezzel jelentős pénzjutalomtól is elesik a klub. De ez csak a kisebbik baj.
- Junior edzőként heti 20 órát töltök el átlagban ezekkel a fiatalokkal, akik ismernek, tudhatják, szívügyem a játékuk, néha már túlságosan is. A szülők szívesen járnak a meccseikre, szeretik őket, mert megérdemlik a szeretetet. Végtelen küzdésről tesznek tanúbizonyságot, az öltözőket rendben, tisztaságban hagyják el a sportlétesítményeket, edzéseiken, valamint a pályán kívül is példamutatóan viselkednek. Edzőként remélem, számunkra kedvező megoldás születik e kérdésben, s a felelős(ök) segítenek a játékosok kárpótlásában, leginkább azzal, hogy mindent elkövetnek azért, hogy a találkozó lejátszásra kerüljön. Mindent el fogok követni azért, hogy a csapatom megszerezze mindazt, amit megálmodott, hogy Vesztergom Zoltán munkássága után újra érem kerülhessen fiataljaink nyakába.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-08 11:41:01

Övvizsgával zárult a judotábor


ajánlott cikk főképe

2020-05-09 15:33:23

Maradnak a korlátozások a PELC-nél


ajánlott cikk főképe

2020-04-30 16:19:07

A kormány engedélyezi az edzéseket, a zárt kapus meccsrendezést


ajánlott cikk főképe

2020-06-22 16:53:43

Vízilabdás tábor a Várkertfürdőben