Az ovisoknak is tartanak foglalkozásokat a Tarczyban


2012-03-06 19:57:41  | cikk: Tóth Tamara  | fotó: Tóth Tamara  | 


Az ovisoknak is tartanak foglalkozásokat a Tarczyban  főképe
A Tarczy Lajos Általános Iskola a nyílt hét délelőtti programjai mellett idén is megtartja délutáni ovisulis foglalkozásait a leendő elsősök és érdeklődő szüleik számára. Az iskola délelőttönként nyílt tanórai bemutatókkal várja a szülőket, délutánonként pedig különböző foglalkozásokat tartanak az óvodásoknak.
- Délután a leendő elsősöket várjuk azzal a céllal, hogy megismerkedhessenek a tanító nénikkel. Mindhárom nap másról fog szólni, színes palettával várjuk a kicsiket, akik játékos foglalkozások során mutathatják meg, hogy mire képesek. Lesznek dalok, mondókák, versek, játékok és bábozás - mondta el kérdésünkre Nagy Gabriella, a kéttannyelvű tagozat alsós munkaközösségének vezetője az első foglalkozás előtt.
Az iskola három elsős osztályt szeretne szeptemberben indítani, kettőben az informatika szerepel emelt szinten, a kéttannyelvű képzésen pedig természetesen az angol. Az 1. a osztályban Horváthné Tischler Mariann és Knollné Domonkos Erika, az 1.c osztályban Hegedűs Erzsébet és Bódainé Balogh Orsolya, az 1. e osztályban pedig Nagy Gabriella és Szalay Zsuzsanna lesznek a tanár nénik. A héten még szerdán és csütörtökön, azaz március 7-én és 8-án, fél öttől negyed hatig van lehetősége a szülőknek betekintést nyerni a „tarczysok életébe”.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-06-21 19:33:40

Sikeres volt a nemzetközi kutyakiállítás


ajánlott cikk főképe

2020-07-01 18:04:08

Adófórum az online számlázásról


ajánlott cikk főképe

2020-05-13 20:39:25

Készül a tómeder a Schwenczel réten


ajánlott cikk főképe

2020-04-22 20:34:20

A piros lap mögött, avagy hatósági házi karanténban