Játékos ovisuli a Munkácsyban


2012-03-07 19:58:54  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Játékos ovisuli a Munkácsyban főképe
A hagyományokhoz hűen idén is megszervezi három alkalomból álló játékos, iskolába csalogató ovisuli foglalkozását a Munkácsy Mihály Általános Iskola. Az első foglalkozásra ma délután fél 5-től várták azokat a leendő kisiskolásokat és szüleiket, akik szeretnének betekintést nyeri az iskola életébe, az ott folyó oktató-nevelő munkába, illetve közelebbről megismerni a tanító néniket.
- Intézményünk rendkívül elégedett az óvodai neveléssel, az óvodából hozott alapokkal. Fontosnak tartjuk, hogy a szülők mielőtt döntenek a leendő iskoláról, megismerhessék intézményünket, a tanító néniket. A jövő évben is három elsős osztályt szeretnénk indítani. Vilmanné Ikervári Lilla és Kohajda Rita az 1.a, vagyis az informatika és angol nyelv tagozatosok tanítója, az 1.n-ben, a német nemzetiségi osztályban Vargáné Csehi Gabriella és Németh Miklós, a testnevelés tagozatos osztályban pedig Kurali Edina és Varjas Judit lesz a diákok tanítója. A mai alkalommal egy játékos készségfejlesztő és kézműves alkotóház várta a kicsiket, miközben a szüleiknek egy rövid bemutatót tartottunk az iskoláról. A második találkozón tavaszváró anyanyelvi foglalkozás, míg a harmadikon a sport és informatika játssza majd a főszerepet - mondta Egyházi Viktorné igazgatónő. 
A program március 21-én és 28-án folytatódik, majd április 4-én bemutató óra keretein belül tekinthetik meg a szülők a leendő elsős tanítók munkáját.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-29 14:22:57

Teljes fordulatszámon pörög a piac


ajánlott cikk főképe

2020-03-18 08:23:14

Lezárják a játszótereket


ajánlott cikk főképe

2020-02-12 21:33:09

Othello szeret és félt, Desdemona lázad, Jago manipulál


ajánlott cikk főképe

2020-04-02 16:59:36

Néhány hét múlva már működik az okoszebra