Ligakupa: A Lombard Pápa ellenfele a Videoton lesz


2012-03-08 12:59:09  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Ligakupa: A Lombard Pápa ellenfele a Videoton lesz főképe
A tegnap továbbjutott Lombard Pápa a Videotonnal találkozik a labdarúgó Ligakupa elődöntőjében, a másik ágon Debrecen – Kecskemét párharcot rendeznek. A párosítások első mérkőzéseit március 28-án, a visszavágókat április 4-én rendezik, a döntőt pedig április 18-án. Pontos kezdési időpontokat egyelőre nem jelöltek ki.

Az elődöntő programja:
március 28., szerda:
Lombard Pápa Termál - Videoton FC
Kecskeméti TE - DVSC-TEVA

április 4., szerda:
Videoton - Lombard Pápa Termál FC
DVSC-TEVA - Kecskeméti TE

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-07 13:33:28

Tagokat is toboroztak a kézitáborban


ajánlott cikk főképe

2020-06-24 19:49:50

Munkába állt a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-05-06 15:42:38

Visszatérítik a Perutz bérletek árát


ajánlott cikk főképe

2020-04-20 13:57:39

Online mozgáskampányt indított a Magyar Diáksport Szövetség