Iskola-előkészítő foglalkozások a Weöresben


2012-03-08 19:43:05  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Iskola-előkészítő foglalkozások a Weöresben főképe
A Weöres Sándor Általános Iskola is megszervezte az idei évben a három alkalomból álló iskola-előkészítő foglalkozásait. A mai alkalmon a dráma és a sport kapta a főszerepet.
- Intézményünk nagy hangsúlyt fektet a drámapedagógiára és a kézilabda emelt szintű oktatására. A jövő tanévben két első osztályt szeretnénk indítani. Mindkét osztály általános tantervű, mindkettőben lehet a drámát és a kézilabdát, mint emelt szintű tantárgyat választani. Egyetlen különbség a két osztály között, hogy az egyikben a magyart a Zsolnay-féle módszerrel tanítjuk. Horváthné Bátor Mária és Hermanné Ledó Ilona tanítók, valamint Őri Izabella, Antal Erzsébet és Lampért Helga tanító nénik oktatják majd a kicsiket - mondta Horváth Attila iskolaigazgató.
A leendő elsősök Kacor király „keresése” után a tornateremben játszottak különböző labdajátékokat és fogócskát, mialatt a szülők tájékoztatást kaptak az intézményről, s az ott folyó oktató munkáról.
Az iskola-előkészítő foglalkozások március 22-én és 29-én folytatódnak 16 óra 30 perctől. A Csókai és a Szivárvány Óvoda nagycsoportosai március 22-én látogatnak el az intézménybe.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-28 17:35:05

7 milliárd forint


ajánlott cikk főképe

2020-06-02 19:29:06

Változatos programkínálat az Esterházy-kastély nyári táboraiban


ajánlott cikk főképe

2020-04-27 15:54:50

Inkább támogassuk a védekezésben dolgozókat - sajtótájékoztatót tartott a városvezető


ajánlott cikk főképe

2020-04-27 22:25:23

Meglepetés koncertek Pápán