Történelemi játszóház a Munkácsyban


2012-03-09 18:37:34  | cikk: Babos Petra  | 


Történelemi játszóház a Munkácsyban főképe
A közelgő március 15-i ünnep jegyében zajlott a tavaszi klubnapközis foglalkozás a Munkácsy Mihály Általános Iskola alsó tagozatában tegnap délután.
A jó hangulatú programról Ferencziné Györgydeák Anna napközis munkaközösség-vezető számolt be. Mint mondta, a tanítók színesebbé teszik a napközis délutánokat azzal, hogy évszakokhoz, ünnepkörökhöz kapcsolódva klubnapközis foglalkozásokat szerveznek.
Az 1-2. évfolyamosok csákót hajtogattak, dalt tanultak, zászlós, képkirakós, lovacskás játékokat játszottak.
A 3-4. osztályosoknak a Pápai Huszáregyesület hagyományőrzői, Varga Sándor és Bedők János meséltek a huszáréletről.
A közel 280 főt megmozgató rendezvényt közös táncház zárta.
- A délutáni programmal emlékeztünk nagy elődeinkre, hőseinkre, akik hazánk szabadságának kivívásáért harcoltak. Célunk az volt, hogy a hazaszeretet érzését erősítsük, a tanulók történelmi ismereteit bővítsük - tette hozzá Ferencziné Györgydeák Anna.


Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
 Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-02-12 16:21:02

Kultúrházak éjjel-nappal - Változatos programok Pápán is


ajánlott cikk főképe

2019-02-20 14:18:25

Bébiételt osztottak a Teuton Lovagrend adományából


ajánlott cikk főképe

2019-03-07 20:40:29

Belvíztározó készült Pápadereskén


ajánlott cikk főképe

2019-02-02 22:12:13

Együtt az egészségért - Fotókiállítás


PÁPA időjárás