Történelemi játszóház a Munkácsyban


2012-03-09 18:37:34  | cikk: Babos Petra  | 


Történelemi játszóház a Munkácsyban főképe
A közelgő március 15-i ünnep jegyében zajlott a tavaszi klubnapközis foglalkozás a Munkácsy Mihály Általános Iskola alsó tagozatában tegnap délután.
A jó hangulatú programról Ferencziné Györgydeák Anna napközis munkaközösség-vezető számolt be. Mint mondta, a tanítók színesebbé teszik a napközis délutánokat azzal, hogy évszakokhoz, ünnepkörökhöz kapcsolódva klubnapközis foglalkozásokat szerveznek.
Az 1-2. évfolyamosok csákót hajtogattak, dalt tanultak, zászlós, képkirakós, lovacskás játékokat játszottak.
A 3-4. osztályosoknak a Pápai Huszáregyesület hagyományőrzői, Varga Sándor és Bedők János meséltek a huszáréletről.
A közel 280 főt megmozgató rendezvényt közös táncház zárta.
- A délutáni programmal emlékeztünk nagy elődeinkre, hőseinkre, akik hazánk szabadságának kivívásáért harcoltak. Célunk az volt, hogy a hazaszeretet érzését erősítsük, a tanulók történelmi ismereteit bővítsük - tette hozzá Ferencziné Györgydeák Anna.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-09 13:24:04

Húsvéti ajándék százezer forint értékben


ajánlott cikk főképe

2020-05-12 08:21:45

A Nehézfiúk a Fő téren és a volt Kilián lakótelepen muzsikáltak


ajánlott cikk főképe

2020-03-11 15:25:42

A színház után a könyvtárban is elmaradnak a programok


ajánlott cikk főképe

2020-02-21 14:47:05

550 millió támogatás a vajdai bölcsődére