Emberhátrányban nem bírt a Pakssal a PELC U-18


2012-03-10 14:02:31  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Emberhátrányban nem bírt a Pakssal a PELC U-18 főképe
Az U-18 kiemelt utánpótlás bajnokság 17. fordulójában a Pápai Egyesített Labdarúgó Club középmezőnyben tanyázó alakulata a közvetlen élmezőny mögött elhelyezkedő Paksi FC-t látta vendégül. Az előző fordulóban két góllal jobbnak bizonyult a pápaiaknál a Kaposvár, ráadásul ősszel Pakson hétgólos vereségbe szaladtak bele Marton Miklós fiai, most tehát esély kínálkozott a visszavágásra és a javításra. A hazaiak a Horváth M - Horváth Á., Varga, Kovács, Bolla - Iványi, Kálmán, Ughy, Király - Baldauf, Szabó összeállításban kezdtek, és az első félidőben egyenrangú ellenfelei voltak az atomvárosiaknak. Az 50.perctől aztán összeesett a Pápa, közel 20 perc alatt négy gólt kaptak, ráadásul a 70. percben egy durva szabálytalanság után Venczel Zoltánt kiállította Kalász Péter játékvezető, ami végleg megpecsételte a mieink sorsát. Az odavágóhoz hasonlóan ezúttal is hétgólos vereségbe szaladtak bele a mieink, Marton Miklós érthetően bosszús volt a lefújást követően.
- A Kaposvár elleni meccsen két alapemberünk hiányzott, ha ők ott vannak, meggyőződésem, hogy más eredmény születik. A meccs krónikájához hozzátartozik, hogy 1-0-nál a 85. percben egy egyértelmű büntetőt nem ítéltek meg a javunkra, a hosszabbításban pedig megkaptuk a második gólt. Ami a mai meccset illeti, sok értékelnivaló nincs, az első bekapott gól után teljesen szétestünk, egy-két játékosomnak el kell gondolkodnia, hogy a továbbiakban szeretne-e futballozni, mert néhányan nem úgy készültek erre a mérkőzésre ahogy kellett volna, elég ha annyit mondok, hogy tegnap Petőfis bál volt. A bajnokságban csak akkor érhetünk el értékelhető eredményeket, ha  komplett csapattal tudunk a bajnokikra készülni, de az eddigi tapasztalatok alapján erre sok esélyt nem látok.

PELC U-18 – Paksi FC 0-7 (0-0) Gsz.: Hahn 2, Steinbach, Szemes, Eisenberger 2, Kovács

PELC: Horváth M - Horváth Á., Varga, Kovács, Bolla - Iványi, Kálmán ('56 Rácz), Ughy ('87 Károly), Király ('46 Venczel) - Baldauf, Szabó

Paksi FC: Máté – Jankovics, Szemes, Tóth ('70 Karszt), Pach – Kvanduk, Szekszárdi, Hahn, Bor ('63 Forray) - Steinbach ('66 Eisenberger), Kovács

A játéknapon Orovecz András U-16-os együttese a Paksi FC-vel 0-0-ás döntetlent játszott.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-25 13:19:27

NB III: Esély a folytatásra?


ajánlott cikk főképe

2020-05-06 15:42:38

Visszatérítik a Perutz bérletek árát


ajánlott cikk főképe

2020-06-30 14:41:17

Szombaton adják át a rekortános futópályát


ajánlott cikk főképe

2020-02-24 21:23:02

70 millió forintra pályázhatnak a sportegyesületek