Műsorral köszöntötték a hölgyeket a nyugdíjas egyesület férfitagjai


2012-03-10 15:27:21  | cikk: mo  | 


Műsorral köszöntötték a hölgyeket a nyugdíjas egyesület férfitagjai főképe
Egy kankalin az egyesülettől, egy pohár bor az alpolgármester jóvoltából, frappáns köszöntő a polgármestertől, szórakoztató műsor a szervezet férfitagjainak közreműködésével és persze jókedv, vidámság – így telt a Pápai Nyugdíjasok Érkedvédelmi-Érdekképvisleleti Egyesületének nőnapi rendezvénye ma délután. A több száz tagot számláló egyesület minden évben megszervezi a nyugdíjas nőnapot, melynek középpontjában természetesen idén is a nők és a szórakoztató műsorok álltak. Baán Éva, a szervezet elnöke elmondta, igyekeztek úgy összeállítani a programot, hogy ezúttal a férfiak szórakoztassák a nőket. A műsor megszervezése nem volt nehéz, hiszen a nyugdíjas egyesület férfitagjai igazán aktívak: több színdarabot, zenés, sőt táncos produkciót is láthattunk már tőlük. A ma délután szervezett alkalmon versekkel, nótázással és vidám színdarabokkal dicsérték a női nemet.       
A rendezvényen részt vett dr. Áldozó Tamás polgármester, Unger Tamás alpolgármester és Deák Tibor, a Veszprém Megyei Nyugdíjas Szervezetek Szövetségének titkára. A jeles alkalmon Áldozó Tamás köszöntötte a megjelenteket. Nőnapi köszöntőjében úgy fogalmazott, ez az ünnep jó alkalom arra, hogy a férfiak kifejezzék tiszteletüket a nők iránt és talán nemcsak a család nőtagjai iránt, hanem szélesebb körben is.
- Az időjárás egy csodálatos nappal ajándékozott meg bennünket. Kívánom, hogy mindannyian legyenek olyan ragyogóak, sugározzanak annyi szépet, mint amennyit ez a mai napsütés ígér nekünk. Vegye önöket körül olyan melegség, és tudjanak a férfiemberekhez olyan melegséggel fordulni, mint amilyet a mai időjárás hozott nekünk. Töltsék fel az urakat energiával, hogy ők pedig a tiszteletüket ne csak nőnap alkalmából, hanem a többi 364 hétköznapon is hibátlanul, nagy odaadással ki tudják fejezni önöknek – köszöntötte a nőket a polgármester.
A pápai nyugdíjas egyesület tagjai mozgalmas évre készülhetnek 2012-ben. A férfikórus részt vesz a március 15-i városi ünnepség műsorában, március 18-án megyei KiMitTud?-ra jelentkezett az egyesület, ezen kívül számos kirándulást és túrát szerveznek az idei évben: ellátogatnak a Parlamentbe, kirándulnak a Bakonyban, elutaznak Szegedre és talán még egy görögországi nyaralás is belefér az év programjaiba – tudtuk meg Baán Évától.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-06-21 19:33:40

Sikeres volt a nemzetközi kutyakiállítás


ajánlott cikk főképe

2020-02-18 20:03:12

Emlékállítás a rendszerváltásnak


ajánlott cikk főképe

2020-02-17 20:19:19

Mackók ezrei a Pegazus barlangjában


ajánlott cikk főképe

2020-07-11 16:27:14

Zumba bemutatóval zárult a családsegítős tábor