PELC Kupa a Sportcsarnokban


2012-03-10 21:18:11  | cikk: Haraszti Gábor  | 


PELC Kupa a Sportcsarnokban főképe
A Pápai Egyesített Labdarúgó Club szervezésében egész napos színvonalas utánpótlás kupa zajlott a Városi Sportcsarnokban. Sajnos a délelőtti 2004-es korosztálynak kiírt tornára két alakulat, Zalaegerszeg és Tapolca nem érkezett meg, így a szervezők hetesrúgó versennyel igyekeztek kitölteni a holtidőt. Az U-8-as mezőnyből a Lurkó FC kiemelkedett, tőlük eltekintve kiegyenlített meccseket láthattak a kilátogató szülők és hozzátartozóik. A Pápai ELC teljesítményére nem lehet panasz, hiszen a dobogó második fokára állhattak fel.
Györkös Zoltán: Szeretnénk gratulálni a csapatomnak, reális a második helyezésünk, a szombathelyi Lurkó Utánpótlás FC még előttünk jár, látszik, hogy akadémiai csapatról van szó, de nem szabad elkeserednünk, örülni kell az ezüstéremnek. Sajnos létszámgondjaink vannak, jelenleg 12-en vagyunk, szeretnénk bővíteni a keretet, ez egyelőre nem sikerült. A tornával lezártuk a teremszezont, és készülünk a tavaszi nagypályás folytatásra.

Végeredmény:
1. Lurkó UFC
2. PELC U-8
3. Haladás
4. SVSE Sopron
5. Veszprém

A délután folyamán a Sportcsarnok küzdőterén két pályán folytak az U-7-es torna küzdelmei kilenc csapat részvételével. Négy a négy ellen kiskapukra játszottak a jövő reménységei, a PELC két csapatot indított, hogy mindenki játéklehetőséghez jusson. A mezőnyből kiemelkedett a Haladás gárdája, akik igazolva a papírformát veretlenül végeztek az első helyen. A dobogóra a Lurkó UFC és a PELC I. ért oda. Schnellbach Imre, a két pápai gárda edzője úgy vélekedett, tanítványai megérdemelték a harmadik helyet és örül annak, hogy játékban szemmel látható a fejlődés.
- Az edzésen látottakhoz képest kimagasló teljesítményt nyújtott egy-két játékosom, mindkét pápai csapat elismerést érdemel. A ma látottakra tudunk építkezni, láttam néhány szép kreatív egyéni megoldást, cselt és pontos passzokat is. Az eredmény másodlagos, a cél, hogy játékban előre tudjunk lépni. Fontos kiemelnem a szülők példaértékű hozzáállását, akik a gyerekeket a mozgásra és az egészséges életmódra nevelik.

Végeredmény:
1. Haladás
2. Lurkó UFC
3. PELC I.
4. Ajka
5. Bük
6. PELC II.
7. Tapolca
8. Veszprém
9. Sopron

A szervezők ezúton is köszönetet mondanak a Pápai Játékvezetői Csoport tagjainak (Ákos Dávid, Láposi József, Sztupák Tibor, Mitók Patrik, Horváth Péter), akik társadalmi munkában vállalták a mérkőzések levezetését.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-12 17:55:31

Egy tucat PELC gól


ajánlott cikk főképe

2020-05-04 20:10:18

Nem folytatódik az NB III-as bajnokság


ajánlott cikk főképe

2020-02-19 10:06:04

Kiütéses siker


ajánlott cikk főképe

2020-02-20 17:30:03

Az Édenkert oviba került a vándorserleg