Sakk: Megyei általános iskolák csapatbajnoksága


2012-03-12 16:20:16  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Sakk: Megyei általános iskolák csapatbajnoksága főképe
Idén első alkalommal rendeztek pápai fordulót a csapatbajnokságban, a versenyt a Pedagógus Művelődési Otthonban bonyolították le. A pápai volt a pontvadászat második állomása, ahol az első körhöz hasonlóan három fordulót játszottak a csapatok, a végső sorrend május 12-én alakul ki. A kiírásban hat csapat, a Tapolca Szeremley SI, Ajka, Zánka, Révfülöp, a Tapolca Városi Sport Egyesület és a Pápai SE vesz részt. A pápai fordulón Révfülöp - Zánka csapata nem jelent meg, így ellenfeleik - köztük a PSE is - 6-0-s eredménnyel nyerték a meccset. A házigazdák tavaly neveztek először a bajnokságra, és a negyedik helyet szerezték meg, idén ez a pozíció elég biztosnak tűnik, hiszen se előre, se hátra nem tudnak lépni, az első helyért azonban még három csapat is versenyben van. A legjobban a mieink közül Varga Dániel, a Katolikus Iskola első osztályos tanulója teljesített, három meccsből 2.5 ponttal, aki nem titkoltan a jövő egyik reménysége – tudtuk meg Kiss Csabától, a PSE sakk szakosztályvezetőjétől.

A csapat tagjai: Lukács Ferenc, Döbröntei Dávid, Margl Roland, Kirchner Balázs, Varga Barbara, Varga Dániel

A bajnokság állása ITT!

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-06 15:42:38

Visszatérítik a Perutz bérletek árát


ajánlott cikk főképe

2020-06-05 19:27:24

Újra a tatamin


ajánlott cikk főképe

2020-05-28 19:26:49

Perutz FC: Ismét a pályán


ajánlott cikk főképe

2020-04-09 15:40:38

Véget ért a kézilabda szezon