Magyar Agrárgazdasági Minőség Díj a Pápai Hús 1913 Kft-nek


2012-03-13 20:06:55  | cikk: HuHa  | 


Magyar Agrárgazdasági Minőség Díj a Pápai Hús 1913 Kft-nek főképe
Ünnepélyes keretek között, a Vidékfejlesztési Minisztérium Darányi-termében vehette át ma délelőtt Fazekas Sándor vidékfejlesztési minisztertől a Pápai Hús 1913 Kft. ügyvezető igazgatója a Magyar Agrárgazdasági Minőség Díjat. Az elismerésre múlt évben nyújthattak be pályázatot az agrárgazdasági szervezetek. A pályázat célja az volt, hogy országos szintű elismerésben, díjazásban részesítsék azokat a gazdasági társaságokat, melyek bizonyíthatóan elkötelezettek a minőség ügye iránt és kiemelt fontosságot tulajdonítanak a minőségi munkavégzésnek, az egyenletesen jó minőségű termékek előállításának illetve szolgáltatás nyújtásának. A kritériumok között szerepelt többek között az agrár-környezetvédelem, az állatvédelem érvényesülése, a minőségi termelés alapját szolgáló biológiai alapok megteremtése, a folyamatos minőségfejlesztés, az élelmiszerbiztonság magas színvonalú érvényesítése és az egészséges táplálkozást segítő élelmiszerek fejlesztése. A díj odaítéléséről a bizottság javaslata alapján a vidékfejlesztési miniszter döntött, aki a minisztérium március 15-i ünnepsége keretében adta át az elismerést öt élelmiszeripari vállalkozásnak. Mint megtudtuk, a Pápai Hús 1913 Kft. az egyetlen húsipari vállalat, mely idén megkapta a rangos díjat. Politzer József, a cég ügyvezető igazgatója a kitüntető cím kapcsán – ezúttal is – munkatársainak és a vállalat dolgozóinak mondott köszönetet, az ő érdemüknek nevezte az újabb országos elismerést.
A díjazott négy éven át jogosult a Magyar Agrárgazdasági Minőség Díj védjegy viselésére, melyet üzleti dokumentumain, termékein és reklámanyagain is feltüntethet.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-04 12:35:22

Átadták a Külső-Várkerti Futópályát


ajánlott cikk főképe

2020-05-14 12:01:27

Kivágtak egy fát a Bástyán


ajánlott cikk főképe

2020-07-04 21:51:52

Keresztülhajtott egy autó az új futópályán


ajánlott cikk főképe

2020-04-20 19:37:09

Dr. Áldozó Tamás: Minden városi óvoda fogad kisgyermekeket