Ápolóira támadt a megvadult gondozott


2012-03-14 09:08:53  | cikk: Császárné Elek Veron  | 


Rendhagyó reggelinek voltak tanúi 2012. március 11-én egy Pápa környéki település szociális intézményének lakói és az őket gondozó ápolónők.
Étkezés közben az egyik gondozott – minden előzmény nélkül – csípőtájékon rúgta a reggelit készítő ápolónőt. Kolléganője azonnal a segítségére sietett, de ezzel csak azt érte el, hogy a felbőszült fiatalember őt is több alkalommal mellkason és vállon ütötte. A lakók sem lehettek nyugodtak, mert őket egy székkel fenyegette. Az agresszív férfi az eset után távozott az ebédlőből és elrejtőzött az intézmény területén. A könnyebb sérüléseket elszenvedő ápolók a Pápai Rendőrkapitányság ügyeletétől kértek segítséget. A kiérkező rendőrök az épülethez tartozó kertben bukkantak rá a fogyatékos személyre, akit elfogtak, és az orvosi ügyeletre szállítottak.
A vizsgálatot végző orvos pszichiátriai intézetbe utalta a felelősséget kizáró gondnokság alatt álló elkövetőt, aki ellen közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt indult meg a büntető eljárás. Beszámítási képességét igazságügyi orvos szakértő fogja vizsgálni a nyomozás során.

Képek:

nincsenek képek

A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-06-26 08:17:40

Rendőrök a nyári táborban


ajánlott cikk főképe

2020-05-15 12:19:30

Zebra terv a gyalogosok védelméért


A pápai nyomozók befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 45 éves helyi lakos ellen folytattak.

Egy állampolgár értesítette a rendőrséget 2020. január 13-án délután, hogy édesanyja malomsoki családi házából ismeretlen tettes ellopta az idős asszony bankkártyáját a hozzá...

2020-03-11 07:58:12

Lezárt akta: Bankkártyát lopott a nő, a rendőrök elfogták


A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai egy 17 éves bakonykoppányi lányt gyanúsítanak a bűncselekmény elkövetésével.

Egy pápai oktatási intézményből érkezett a bejelentés a rendőrségre 2020. február 7-én délelőtt, hogy az egyik diák táskájából ismeretlen tettes több tízezer forint...

2020-02-19 09:11:44

Osztálytársát lopta meg