1848/49-re emlékezve - ünnepség az Erkelben


2012-03-14 19:52:55  | cikk: Babos Petra  | 


1848/49-re emlékezve - ünnepség az Erkelben főképe
Ma délelőtt tartották az 1848/49-es forradalom és szabadságharc 164. évfordulójának alkalmából  szervezett március 15-i megemlékezést az Erkel Ferenc Ének-Zenei Általános Iskola és Egységes Pedagógiai Szakszolgálat aulájában.
A műsort két időpontban nézhették meg a tanulók, az 1. órában az alsósok, a 2. órában pedig a felsősök. A gondosan összeállított műsort idén is az irodalmi színpados felsős tanulók adták elő, magyartanáraik Kovács Tiborné és Németh Zoltánné irányításával. A díszlet: gyertyával, lúdtollal, tintatartóval és esernyővel a Pilvax Kávéházat idézte. Az irodalmi összeállítást zenés - táncos műsorszámok tették még színesebbé, melyet Müller Zoltán táncpedagógus tanított be a 4. z osztályosoknak. Idén első ízben a zászlóforgatók is felléptek az ünnepélyen. A koreográfiát Müller Anita táncpedagógus tanította be.
A színvonalas produkciót a tanulók méltán jutalmazták vastapssal, gratulálva a fellépőknek és a felkészítőknek egyaránt.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-02-25 14:28:28

A gyümölcsfák metszéséről


ajánlott cikk főképe

2020-07-01 18:04:08

Adófórum az online számlázásról


ajánlott cikk főképe

2020-02-29 18:19:16

Felolvasóest Wass Albert tiszteletére


ajánlott cikk főképe

2020-04-16 12:24:16

Kovács Ottó lett a Pápai Katasztrófavédelmi Kirendeltségvezető