Regionális fizika-és matekverseny a Munkácsyban


2012-03-14 19:57:36  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Regionális fizika-és matekverseny a Munkácsyban főképe
A Munkácsy Mihály Általános Iskolában már hagyomány, hogy az intézmény minden évben indul a Jedlik Ányos magyar természettudós, feltaláló nevéhez fűződő fizika-és matematikaversenyen, melynek ma délután volt a regionális fordulója az intézmény falai között.
- A mai versenynek már volt egy előzetes fordulója, amikor is a tanulóknak egy 50 feladatból álló tesztfüzetet kellett kitölteniük. Ezeket központilag javították ki és a legjobbak kerültek be a regionális versenybe. Iskolánkat 14 diák képviseli egészen harmadik osztálytól. A 80 perces megmérettetés a fizika és a matematika tananyagon alapul, de vannak nagyon elgondolkodtató feladatok és sok a számítás is. A versengés végén a szaktanárokkal közösen évfolyamonként javítjuk ki a feladatokat, s a legjobb juthat majd tovább az országos versenyre, melyet április végén rendeznek meg Nyíregyházán - mondta el Megyeriné Borsó Éva szervező.
A mai megmérettetés minden résztvevője oklevélben részesült.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-12 23:33:42

Bővült a piac nyitvatartása, újra jöhetnek a ruhaárusok


ajánlott cikk főképe

2020-06-09 09:10:18

Új infrastrukturális beruházásokat adtak át az MH Pápa Bázisrepülőtéren


ajánlott cikk főképe

2020-03-16 14:26:05

Az MSZP helyi szervezete felajánlja a segítségét annak, aki igényli


ajánlott cikk főképe

2020-03-24 18:37:28

Textil arcmaszkok készülnek Pápán