A víz világnapja a Csókai Óvodában


2012-03-19 08:40:46  | cikk: Babos Petra  | fotó: Csókai Óvoda  | 


A víz világnapja a Csókai Óvodában főképe
A Csókai Óvoda kiemelt feladata a környezeti nevelés. A zöld ünnepek sorában fontos szerepet kapott a víz világnapja, amikor több eseményt is szerveztek a gyerekek számára az óvónők.
- Nagyon fontosnak tarjuk, hogy a gyerekek megismerkedjenek a környezettudatos életmóddal. Napi életükben is takarékoskodnak a vízzel tisztálkodás, fogápolás közben, az étkezéskor megmaradó vízzel öntöznek. A víz világnapja kapcsán a nagycsoportosok meglátogatták a Vízmű szennyvíztelepét és laboratóriumát, ahol a szakemberek tovább erősítették bennük, hogy a víz nagy érték, vigyázni kell rá még jobban - tájékoztatta hírportálunkat Tunnerné Buzás Éva óvodavezető.
A gyerekek „vizes” helyekre is kirándultak, megtekinthették a Tapolcafői tanösvényt, a forrásfőt és a Bakonyért. Múlt csütörtökön délután családi játszódélutánra hívták a szülőket az óvodába. A víz témában rajzpályázatot is hirdettek a családoknak, melynek eredményhirdetése a későbbiekben várható. A program folytatásaként változatos feladatokban próbálhatták ki ügyességüket a kicsik.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-02-26 22:32:07

Éves szakmai tanácskozás a Család- és Gyermekjóléti Szolgálatnál


ajánlott cikk főképe

2020-03-20 16:20:38

Megújul a Fiumei utcai sporttelep öltözője


ajánlott cikk főképe

2020-05-06 14:54:42

Vért adtak a tűzoltók


ajánlott cikk főképe

2020-05-08 08:10:00

Jazz muzsika a meglepetés koncerten