Labdarúgás NB III: Egygólos pápai vereség a Répcelak otthonában


2012-03-19 16:43:32  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Labdarúgás NB III: Egygólos pápai vereség a Répcelak otthonában főképe
Az NB III-as labdarúgó bajnokság 17. fordulójában Répcelakra látogatott a Lombard II. A pápaiak rendszeresen kiélezett meccset játszanak a Vas megyeiekkel, most sem volt ez másképp, Nagy Mihály a Markek – Tar, Kiss T. (Tóth M.), Somogyi, Enyingi – Grőber (Király), Horváth T., Fehér (Páli), Csepregi, Szabó, Molnár kerettel vágott neki a meccsnek. Az első félidőben, nem hagyta kibontakozni ellenfelét a vendégcsapat. Sorban dolgozták ki a helyzeteket, Molnár révén szép gólt lőttek, amit a játékvezető tévesen nem adott meg. Ezután Csepregi ugrott ki gólhelyzetben, buktatták, de a védő sárga lappal megúszta. A félidő végén egy könyöklés miatt hosszú percekig emberhátrányban játszottak a pápaiak, és éltek át nehéz perceket, mert Kiss Tamásnak nehezen állt el a vérzés, így nem engedték vissza. A második félidőben a hazaiak egyre keményebben játszottak, míg a vendégek újabb lehetőségeket puskáztak el. A 65. percben egy távoli lövés egy védőről a lesen álló Varga elé pattant, aki estében a kapuba lőtt. A hátralévő időt végig támadta a Pápa, de nem tudott egyenlíteni, sőt egy kontrából a hazaiaknak volt helyzete. Könnyelműen és rutintalanul herdálták el ezt a mérkőzést a pápai fiatalok.

Nagy Mihály: Igaz, hogy kényszer felállásban kellett pályára lépnünk, sérülések miatt kellett cserélni és eléggé nehéz körülmények között játszottunk, de a gólhelyzeteket senki sem fogja helyettünk berúgni. Hiába nyújtottunk jó teljesítményt, elkönnyelműsködtük a meccset.

A Lombard II március 25-én 15 órától Csorna együttesét fogadja.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-11 19:52:06

Zártkapus meccsek várnak a Perutz FC-re


ajánlott cikk főképe

2020-07-12 16:25:19

Helytállt a Perutz a Kaposvár ellen


ajánlott cikk főképe

2020-02-20 17:30:03

Az Édenkert oviba került a vándorserleg


ajánlott cikk főképe

2020-03-03 10:16:07

Egy lépésre a bajnoki címtől a Szabadgyalog SE