22 csapat nevezett az idei kispályás bajnokságra


2012-03-20 10:23:59  | cikk: Haraszti Gábor  | 


22 csapat nevezett az idei kispályás bajnokságra főképe

A Pápai Többcélú Kistérségi Társulás Sportigazgatás és a Kispályás Bizottság szervezésében április 10-én indul a 2012.évi kispályás bajnokság. A csapatok március 13-ig adhatták le nevezésüket, és a határidőig 22 együttes jelezte részvételi szándékát. Két csapat, az LSM SE és a Papírkutyák visszalépett az idei küzdelmektől, viszont a két új alakulattal, a Fanatinaikhos FC-vel és a MORALE-vel – a tavalyi évhez hasonlóan 22 tagra bővült a résztvevők listája. Az, hogy hány osztály indul, egyelőre nem lehet tudni, a szervezők március 27-én 15:30-tól a Városi Sportcsarnokban egyeztetnek a részletekről, melyre minden csapatvezetőt szeretettel várnak. A döntésről természetesen beszámolunk.


A benevezett csapatok listája:

Unikum 2003 FC, Johnson FC, Futrinka utca, Spartacus 98 FC, FC Dortgrund, Húsos-Vygo FC, Kertváros, Concordia Trans, Inter-Thermo Kertváros, Szint 93, Erzsébetváros, Tökutolsó FC, TAKIAUTÓ, Kiliáni Ördögök, Piha SC, Nagygyimót SE, Combragyöngék-Presztizs, Jobbik-Sector FC Pápa, Dinamo Pápa, Vendéglátó, Fanatinaikhos FC, MORALE

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-15 10:54:32

Átalakulhat a városi kispályás bajnokság


ajánlott cikk főképe

2020-06-17 18:30:02

Megkezdődött a focitábor


ajánlott cikk főképe

2020-03-12 17:55:31

Egy tucat PELC gól


ajánlott cikk főképe

2020-04-09 16:50:47

Visszavonult a korábbi pápai közönségkedvenc