Újrajátsszák a Bakonyerdő Pápa – Siklós junior meccset


2012-03-20 12:02:04  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Újrajátsszák a Bakonyerdő Pápa – Siklós junior meccset főképe
Ahogy arról korábban beszámoltunk, március 4-én a Jehova Kongresszus miatt egy órás késéssel kezdődött a Bakonyerdő Elmax Vasas SE – Siklós NB II-es felnőtt kézilabda mérkőzés. A bajnokit követően a késői időpont miatt a hazaiak szándéka ellenére a junior meccset le sem játszották – bár egyes hírek szerint a Baranya megyei csapat nem bánta a történteket, hiszen létszámhiányosan érkeztek meg a Városi Sportcsarnokba. A Somogy Megyei Kézilabda Szövetség döntése értelmében április 8-ig a mérkőzés pótlásáért a siklósiaknak saját költségen ismét el kell utazniuk Pápára. A legfrissebb információk szerint a bajnokit április 5-én csütörtökön 15 órakor rendezik meg, amennyiben a pápaiak ellenfele nem fellebbez. A végleges döntésről hamarosan beszámolunk.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-02-24 21:03:28

Sikeresen szerepelt az Eb-n Horváth Csanád


ajánlott cikk főképe

2020-07-01 23:20:05

Meggyőző játék, szép Perutz gólok


ajánlott cikk főképe

2020-05-26 14:27:49

A tervek szerint idén is lesz úszótábor


ajánlott cikk főképe

2020-03-01 17:08:09

59 gólt dobott a pápai kézilabdacsapat