Városi-körzeti csapat és egyéni mezei futó diákolimpia


2012-03-20 17:54:29  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Városi-körzeti csapat és egyéni mezei futó diákolimpia főképe
Idén is a Külső Várkerti Tűzoltópályán rendezték meg a diákolimpiai csapat és egyéni mezei futóbajnokságot. A verseny célja a futás népszerűsítése és versenyzési lehetőség biztosítása volt a városi és körzeti tanulók számára. A legjobbak a megyei mezei futóversenyen folytathatják a küzdelmeket, melyet március 28-án Veszprémben rendeznek az I. és II. korcsoport kivételével. A megyei versenyre a III.-IV. korcsoport egyéni 1-3. helyezett tanulója, valamint a csapatverseny első helyezett iskolája jut.
- Korcsoporttól függően 600 és 3500 méter között teljesítettek a tanulók, verőfényes napsütésben - mondta ifj. Koncz Sándor, a Városi Diáksport Bizottság elnöke. A létszámot tekintve panaszra nem lehet okunk, hiszen a nagyjából a tavalyi mezőny – közel 200 diák – idén is a futást választotta. A gyerekek erőállapota nem a legjobb, ebben közrejátszhatott az is, hogy a korábbi hetek hideg időjárása miatt a kollégák a testnevelés órákat a szabadban nem tudták megtartani. A megyein rajthoz álló mezőny megjósolhatatlan, a veszprémiek hagyományosan jól szerepelnek, bízom benne, hogy lesznek olyanok, akik a gödöllői országos fináléra is eljutnak.

A részletes eredmények elérhetőek ITT!

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-07 13:33:28

Tagokat is toboroztak a kézitáborban


ajánlott cikk főképe

2020-02-20 15:44:39

Korábbi PELC neveléssel erősített a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-04-20 13:57:39

Online mozgáskampányt indított a Magyar Diáksport Szövetség


ajánlott cikk főképe

2020-05-26 14:27:49

A tervek szerint idén is lesz úszótábor