Aktuális információk a munka világából - Vállalkozói fórum az Inkubátorházban


2012-03-20 19:10:04  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Aktuális információk a munka világából - Vállalkozói fórum az Inkubátorházban főképe
A Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a megye nagyobb városaiban vállalkozói fórumsorozatot szervez a közeljövőben, melynek Pápa volt az első állomása.
- A programsorozat célja, hogy a helyi vállalkozóknak ne kelljen Veszprémbe járniuk minden alkalommal egy-egy rendezvényre. Apropója a mai fórumnak, hogy több olyan téma van, amely komoly mértékben érinti a vállalkozások működését és befolyásolja gazdaságukat, ezért a kamara ezekkel a fórumokkal olyan információkat kíván szolgáltatni a gazdaság szereplőinek, amely részükre érdemi segítséget tud nyújtani. 2012. július 1-től az Új Munka Törvénykönyve lép hatályba. Ez nagyon sok fronton érinti a munkáltatókat. Aki fejleszteni akar vagy beruházni, az a különböző pályázati lehetőségekről halhatott a mai alkalomon - foglalta össze a fórum programját dr. Molnár Ferenc tanácsos.
A vállalkozói fórum résztvevői rengeteg hasznos információval gazdagodtak a vállalkozás -és gazdaságfejlesztési tanácsadók előadásai során: többek között az Új Munka Törvénykönyvével, a minimálbérrel, illetve bérkompenzációval, aktuális pályázatokkal és a Széchenyi Kártya Hitel lehetőségeivel kapcsolatban.
Az összejövetel végén rövid tájékoztatót hallhattak a megjelentek a Széchenyi Programiroda Tanácsadó és Szolgáltató Kft. működéséről.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-21 13:50:45

A tarczys Hatvani Márk országos első helyezett informatikából


ajánlott cikk főképe

2020-02-26 08:46:44

Angol nyelv, informatika, robotika - Ovisuli a Tarczyban


ajánlott cikk főképe

2020-07-02 16:37:39

Ismét várja a látogatókat a zsinagóga


ajánlott cikk főképe

2020-06-04 20:28:54

Pápán is megszólaltak a harangok a trianoni békediktátumra emlékezve