Elbontották az állványzatot a Moziról


2012-03-21 13:43:54  | cikk: mo  | 


Elbontották az állványzatot a Moziról főképe
Ezekben a percekben bontják el a Mozi homlokzatának állványzatát a szakemberek. A kivitelező befejezte az épület vakolását, ezzel a külső homlokzati munkák a végéhez közelednek. Németh Csaba, a Pápai Városfejlesztési Kft. munkatársa érdeklődésünkre elmondta, hamarosan megkezdik a homlokzat festését és a előtető kialakítását. A bontási munkálatok közben előkerült szerkezeti elemek miatt korábban újabb közbeszerzési pályázatot kellett kiírni a pótmunkák elvégzésére. A pótmunkák között szerepel – többek között – egy mozgáskorlátozott WC kialakítása, a lépcsőházban nyílásbefalazások és álmennyezet építése. Az elbontott, régi vakolt álmennyezet fölött ugyanis egy padlástér van. Az átalakítás miatt ezt azonban le kell zárni, hőszigetelni és egy ún. függesztett gipszkarton álmennyezetet kialakítani – adott tájékoztatást Németh Csaba. A pótmunkák elvégzésére kiírt közbeszerzési eljárás folyamatban van, várhatóan április elején zárulhat le – tudtuk meg a Pápai Városfejlesztési Kft. munkatársától. Ez azt jelenti, hogy az említett pótmunkálatok kivitelezése májusban kezdődhet meg, így a teljes épület várhatóan július végére készülhet el – tette hozzá Németh Csaba.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-06-03 19:04:17

Látványos építkezés a Kopja utcában


ajánlott cikk főképe

2020-03-23 13:37:12

A Fidelitas segítséget ajánl az idősek ellátásához


ajánlott cikk főképe

2020-02-28 10:19:23

Zongorilla farsang a zeneiskolában


ajánlott cikk főképe

2020-02-25 20:33:21

Megemlékezés a kommunista diktatúrák áldozatainak emléknapján