Véber Mezőkövesden folytatja


2012-03-22 08:56:38  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Véber Mezőkövesden folytatja főképe
Az NB II Keleti csoportjában szereplő Mezőkövesd a csapat sikertelen szereplése miatt közös megegyezéssel szerződést bontott Szabados György vezetőedzővel – olvasható az nso.hu-n. A klub elnöksége a mai napon a menesztett szakember utódját is megnevezte: a nemrég még a Lombard Pápa FC-t irányító Véber György veszi át a csapat irányítását. A korábbi újpesti kedvenc – aki tehát egyelőre több lila-fehér szurkoló bánatára nem lesz az Újpest vezetőedzője – megbízatása 2013. június 30-ig szól.  A Mezőkövesd a 9. helyen áll a Keleti csoportban.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-02-26 12:45:21

Torna: Országos döntőbe jutottak a pápaiak


ajánlott cikk főképe

2020-03-13 11:13:27

Három alapembere nélkül utazik Sárvárra a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-03-15 19:47:56

Szigorú intézkedések a sportéletben


ajánlott cikk főképe

2020-04-07 16:49:08

Több mint 32 millió forint jut sporttámogatásra