A Perutz stadionban rendezik az U-19-es labdarúgó EB egyik csoportját


2012-03-22 09:01:44  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A Perutz stadionban rendezik az U-19-es labdarúgó EB egyik csoportját főképe

Kedden adtunk hírt arról, hogy a Magyar Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapján jelentette be, hogy a 2012-es FIFA-kongresszus után újabb rangos esemény otthona lesz Magyarország, miután az UEFA végrehajtó bizottsága isztambuli ülésén úgy határozott, hogy hazánk rendezheti meg a 2014-es U19-es Európa-bajnokságot. Ez azt jelenti, hogy 2014. júliusában a budapesti Szusza Ferenc Stadion, a székesfehérvári Sóstói Stadion, valamint a győri ETO Park és a pápai Perutz Stadion ad otthont a legjobb európai U19-es válogatottak kontinesviadalának. A bejelentés kapcsán dr. Áldozó Tamás úgy fogalmazott, a rendezés nemcsak az országnak, hanem a városnak is nagy megtiszteltetés.

- A körülmények rendben vannak, hiszen a Magyar Labdarúgó-szövetség pályázatába már úgy vette be helyszínként a Perutz Stadiont, hogy az itteni állapotokat pontosan ismerte. Természetesen lesznek feladatai a városnak, de hangsúlyozom ez anyagi kötelezettséggel, többletkiadással nem jár, sőt abban bízom, hogy a kontinensviadal jóvoltából még többen fedezik fel városunkat.
A polgármester elmondta, a folynak a tárgyalások, hogy április 6-8. között a kézilabda U-20-as világbajnoki selejtező ötödik csoportját, melyben Spanyolország, Portugália, Magyarország és Izrael is szerepel, a Városi Sportcsarnokban rendezzék meg.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-06-15 10:50:20

Horváth Csanád másodszor lett Magyarország jó tanulója-jó sportolója


ajánlott cikk főképe

2020-02-19 10:06:04

Kiütéses siker


ajánlott cikk főképe

2020-03-24 10:27:17

A PELC ismét elnyerte a női Kiemelt Képzési Központ minősítést


ajánlott cikk főképe

2020-05-06 10:47:30

Virtuális futás a koraszülöttekért