Bemutatkoztak a leendő tanító nénik - Nyílt nap az Erkelben


2012-03-22 19:52:33  | cikk: Babos Petra  | fotó: Erkel Ferenc Ének-Ze  | 


Bemutatkoztak a leendő tanító nénik - Nyílt nap az Erkelben főképe
Az Erkel Ferenc Ének-Zenei Általános Iskola és Egységes Pedagógiai Szakszolgálat Intézményében ma tartották a már hagyományos nyílt napot, melynek keretein belül a szülők és gyermekeik is betekintést nyerhettek az iskola életébe. A délelőtti órákban a szülőket várták, amikor is a leendő elsős tanító nénik tartottak bemutató órákat a negyedikes osztályaikban, ízelítőt adva ezzel az intézményben folyó színvonalas oktató-nevelő munkáról. Délután aztán már a nagycsoportosok is részt vettek a különböző játékos foglalkozásokon, melyben tornászhattak, rajzolhattak és énekelhettek is a kicsik.
A szülők ez idő alatt egy fényképekkel illusztrált tájékoztatót hallhattak és láthattak az iskola életéről Heizer Zoltánné igazgatótól, Nagy István igazgatóhelyettestől és Ludvig Andrea szabadidő-szervezőtől.
Heizer Zoltánné kérdésünkre elmondta, az idei évtől szakkör formájában angol, német, orosz, valamint barokk-és néptáncoktatáson is részt vehetnek az érdeklődő diákok. Az iskola rendkívül büszke az ének tagozatra, hiszen egyedülálló módon a megyében itt hét kórus is működik.
Az Erkel Ferenc Ének-Zenei Általános Iskola a jövő tanévben is két első osztályt indít, a normál és a zenei tagozatot. Az 1.a (normál tantervű osztály) tanítói Horváth Beáta és Tóth Sándorné, míg az 1.z-ben (zenei osztály) Háriné Gregorics Judit és Tavaszi Ildikó lesznek a nevelők.
Az iskola április 16-án és 17-én sok szeretettel várja a beiratkozni vágyó leendő erkeleseket.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-02-23 23:38:13

Kész kabaré volt


ajánlott cikk főképe

2020-05-22 17:46:17

Május 30-án nyit az Esterházy-kastély


ajánlott cikk főképe

2020-03-01 12:44:00

CseppKÉPpontok a Kékfestőben


ajánlott cikk főképe

2020-04-23 17:21:58

Fertőtlenítik a pápai idősotthonokat