Megkezdődött a Spartacus pálya felújítása


2012-03-23 16:51:17  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Megkezdődött a Spartacus pálya felújítása főképe

2011 szeptemberében számoltunk be arról, hogy Pápa Város Önkormányzata a Belügyminisztérium által meghirdetett önkormányzati feladatellátást segítő támogatások kategóriájában sikeresen pályázott, és a befolyt 14 millió 645 ezer forintos összegből a Munkácsy Iskola Sporttelepének felújítását tervezi. Az iskolai és utánpótlás sport infrastruktúra-fejlesztés, felújítás alcímen benyújtott pályázatból a műfüves pálya melletti két salakos pályát alakítják át. A munkálatok elkezdődtek, a részletekről Molnár István városfejlesztési osztályvezetőt kérdeztük.
- A kivitelezési munkák március 20-án kezdődtek, a munkák során a két salakos kézilabda pálya felújítását tervezzük szivárgóval, pótoljuk a szegélyköveket, négy új kézilabda kaput, két labdafogó hálót állítunk fel, és 24 fényvetőt telepítünk. A munkálatok során a pályázati előírásoknak megfelelően kilenc közfoglalkoztatottat alkalmazunk.

A beruházás a tervek szerint legkésőbb 2012. július 31-éig befejeződik.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-11 10:09:23

Bajnok a Kilián DSE


ajánlott cikk főképe

2020-05-11 18:48:39

Törölték a vízilabda évadot


ajánlott cikk főképe

2020-02-20 15:44:39

Korábbi PELC neveléssel erősített a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-02-28 20:37:28

Kettős PELC siker