Családi délután a víz világnapján a Csókai Óvodában


2012-03-23 19:16:50  | cikk: Babos Petra  | fotó: Csókai Óvoda  | 


Családi délután a víz világnapján a Csókai Óvodában főképe
A Csókai Óvoda kiemelt feladatának tekinti a természet szeretetére, környezetünk védelmére való nevelést, s ezért az elmúlt három hét eseményei a víz világnapja köré csoportosultak, amikor is több programot szerveztek a gyerekek számára az óvónők.
- A víz világnapja kapcsán a nagycsoportosok meglátogatták a Vízmű szennyvíztelepét és laboratóriumát, ahol a szakemberek tovább erősítették bennük, hogy a víz nagy érték. Jártunk még a tapolcafői tanösvényen és a Bakony-ér parton is. A víz témában rajzpályázatot is hirdettünk a családoknak - tájékoztatta hírportálunkat Tunnerné Buzás Éva óvodavezető.
A víz világnapi projekt zárásaként tegnap, vagyis március 22-én jó hangulatú összejövetelt szerveztek az óvoda pedagógusai, melyen a szülők is örömmel részt vettek. A szülőknek hirdetett rajzpályázat díjazottjai az óvónők által készített jutalmakat vehették át.
A játékokkal, barkácsolással, ügyességi és logikai feladatokkal töltött kellemes hangulatú délután végén minden kisgyermek origami halacskát vihetett haza.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-01 20:52:51

Kiszámolós


ajánlott cikk főképe

2020-04-30 12:54:04

Hatalmas daru a víztoronynál


ajánlott cikk főképe

2020-03-09 12:38:13

Javítják az utat a Fő téren


ajánlott cikk főképe

2020-04-09 13:24:04

Húsvéti ajándék százezer forint értékben