Nyerhető meccset bukott el a Lombard II


2012-03-25 18:43:55  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Nyerhető meccset bukott el a Lombard II főképe
A múlt heti Répcelakon elszenvedett egygólos vereségét követően ma délután hazai pályán szeretett volna javítani statisztikáján a Lombard II. Nagy Mihály csapata az NB III-as bajnokság harmadik helyén álló Csorna ellen igyekezett bravúrt elérni, és begyűjteni a három pontot. A pápaiak fiatal alakulattal vágtak neki a találkozónak, a Markek – Tar, Kiss, Somogyi, Enyingi – Tóth, Grőber, Fehér, Király – Molnár, Páli kezdőben 10 saját nevelésű játékos kapott lehetőséget. Sajnos a bajnoki elsősorban nem a két gárda játékáról szólt, mivel Papp Ákos játékvezető már negyedik percben - mint később kiderült - döntően befolyásolta a meccset, egy csornai lövést követően ugyanis kezezés címén büntetőt ítélt a vendégeknek, melyet Szigeti Zsolt értékesített is. A sípmesternek aztán ki is csúszott a kezéből a meccs, rengeteg finoman szólva is véleményes ítélete volt, a mieinknek egy, míg a csornaiaknak öt sárga és egy piros lapot osztott ki. Emellett egy pápai 11-est és egy meg nem adott gólt is számon kérhetnek rajta a Lombard II játékosai. Volt azért játék is a pályán, igaz nem sok, a Csorna a korai gól után 10 emberrel védekezett, és a kontrákra rendezkedett be, sajnos a mieink támadásai a rutinos védők mellett nem voltak kellőképpen hatékonyak, így maradt az egygólos vendégsiker. Nagy Mihály a fiatalok teljesítményével igen, a bíróval egyáltalán nem volt elégedett.
- Egy amúgy tehetséges fiatal játékvezető valami botrányosat fújta a mai találkozót, értékelhetetlen a teljesítménye, többször vezetett ő már nekünk – kifogástalanul – ma talán a két ellenőr jelenléte miatt kissé zavart volt. Sem a Csornának, sem nekünk nem volt komoly helyzetünk, talán két gólszerzési lehetőségünk volt, de ettől függetlenül nemhogy döntetlent, hanem győzelmet érdemeltünk volna.

Lombard II – Csornai SE 0-1 (0-1) Gsz.: Szigeti

Lombard II: Markek – Tar, Kiss, Somogyi, Enyingi – Tóth, Grőber, Fehér (’82 Baldauf), Király – Molnár (’66 Kalmár), Páli (’72 Venczel)

Csornai SE: Lőre – Simita, Nagy, Jakab, Fehér – Dorogi, Szigeti, Molnár, Horváth (’60 Nyerges) – Kiss M. (’84 Fenyő), Gál (’72 Kiss A.)

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-14 17:22:07

Hegymászás: Újabb csúcsokat hódított meg Mógor Péter


ajánlott cikk főképe

2020-06-23 14:13:15

Újra a dobókörben


ajánlott cikk főképe

2020-02-28 20:37:28

Kettős PELC siker


ajánlott cikk főképe

2020-04-13 17:35:33

Jótékonysági virtuális meccs pápai részvétellel