Kilián Kupa: A Weöres a bajnok


2012-03-26 14:08:08  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Kilián Kupa: A Weöres a bajnok főképe
A tavalyi három csapattal ellentétben idén már hat városi általános iskola alakulata vett részt a Weöres Sándor Általános Iskola tornatermében megrendezett kispályás labdarúgó tornán. A III. korcsoportos fiatal labdarúgók 2x10 perces körmérkőzésekkel döntötték el a helyezések sorsát. Az A csoportba a Weöres, a Munkácsy és a Türr került, míg a B jelűbe az Erkelt, a Szent Istvánt és a Gyurátzot sorsolták. Koncz Sándor, a Versenybíróság elnöke elmondta, nagyon jó, izgalmas, helyenként paprikás meccseket játszottak az együttesek és örömét fejezte ki, hogy idén kétszer annyi iskola fogadta el a meghívást, mint tavaly.
- A helyosztókon már annyira kevés volt a tudásbéli különbség a csapatok között, hogy egy-egy gól döntött a helyezésekről. Az előzetesen várt eredmények nagyjából beigazolódtak, a döntőben a Munkácsy igyekezett visszavágni a Weöresnek a csoportmeccsek során elszenvedett négygólos vereségért, végül egy ki-ki meccsen egy góllal ismét a Weöres bizonyult jobbnak, elhódítva ezzel a győztesnek járó serleget. A torna jó felkészülés volt a korosztály diákolimpiai küzdelmeire.

Eredmények:
Weöres – Türr 7-2
Erkel – Szent István 4-0
Munkácsy – Türr 4-0
Szent István – Gyurátz 1-3
Weöres – Munkácsy 4-0
Erkel – Gyurátz 5-4

Középdöntők:
Weöres – Gyurátz 4-0
Munkácsy – Erkel 4-2
Türr - Szent István 4-2

3. helyért: Gyurátz – Erkel 2-4

Döntő: Weöres – Munkácsy 2-1

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-02-13 09:58:57

Elhunyt a kenukirály


ajánlott cikk főképe

2020-05-13 12:16:59

Online játékot indít a Magyar Diáksport Szövetség


ajánlott cikk főképe

2020-05-11 18:48:39

Törölték a vízilabda évadot


ajánlott cikk főképe

2020-03-24 13:38:24

Atlétika: Füredi Dániel Eb-szintet dobott