Az ovisokat is díjazta a Vízmű


2012-03-27 13:49:44  | cikk: mo  | 


Az ovisokat is díjazta a Vízmű főképe
Utolsó állomásához érkezett a Pápai Vízmű Zrt. által szervezett víz világnapi rendezvénysorozat ma délelőtt. A szennyvíztisztító telepen tett látogatást követően az ovisok ma vehették át jól megérdemelt jutalmaikat, cserébe a rajzpályázatra beküldött alkotásokért. A Vízmű szolgáltatási területén működő óvodákból összesen 260 gyermekrajz érkezett a pályázatra, melyek közül a Borbély Lajos művésztanár vezette zsűri választotta ki a legjobb, legötletesebb munkákat – tudtuk meg Szili Ágnes laboratórium vezetőtől. Így 12 gyermek vehetett részt a mai látogatáson. Az ovisok megtekintették: milyen formában érkezik a szennyvíz a telepre, milyen állomásokon megy keresztül és hogyan távozik a tisztított víz. Ezt követően a laboratóriumi munkafolyamatokba is bepillantást nyertek a gyerekek. A laboratóriumi munkatársak segítségével megvizsgálhatták például a bacilusokat, és hallhatták milyen módon állapítják meg a víz ásványi anyag tartalmát.
(Fotók hamarosan)

Képek:

Eredmények:
5-5,5 évesek:
1.Gergely Máté (Huszár Lakótelepi Óvoda)
2.Kovács Anna (Római Katolikus Óvoda)
3.Vörösházi Anita (csóti óvoda)

6 évesek:
1.Takács Ádám (Fáy Lakótelepi Óvoda)
2.Csatári Zsófia (nagygyimóti óvoda)
3.Krenács Tímea (Szivárvány Óvoda)

6,5-7 évesek:
1.Méhes Lotti (Tókerti Óvoda)
2.Kiss Eszter Orsolya (Fáy Lakótelepi Óvoda)
3.Szórádi Flóra (kupi óvoda)

Csoportos munkák:
1.Csókai Óvoda: Rozgonyi Dominik, Józsa Máté
2.Szivárvány Óvoda: Figerl Sarolta, Kemes Vivien, Kanabé Dalma
3.Csókai Óvoda: Szőllősi Gabriella, Csukajev Miklós

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-06-25 13:00:23

Trambulin a jótékonysági főzőverseny bevételéből


ajánlott cikk főképe

2020-03-05 16:50:08

A pénzügyi biztonságról a pénzügyi és vállalkozói témahéten


ajánlott cikk főképe

2020-05-03 21:29:48

Plató koncert Ress Hajnival


ajánlott cikk főképe

2020-03-17 16:12:52

Annak az egyedülállónak, akinek a havi nyugdíja nem haladja meg a 114.000 Ft-ot, nem kell kommunális adót fizetnie