Mezszépségversenyt rendez a Sport Televízió


2012-03-28 10:56:35  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Sport Tv  | 


Mezszépségversenyt rendez a Sport Televízió főképe
Rendhagyó szépségverseny indul a Harmadik Félidőben. A Sport2 futballshow-ja ugyanis összegyűjti az OTP Bank Liga 16 csapatának mezeit, és a szurkolókkal közösen dönti majd el kié a legszebb. A felszerelésbe gyönyörű hölgyek bújtak, így téve még izgalmasabbá és látványosabbá a versengést. Április elsejétől a Harmadik Félidő öt héten át keresi a bajnokság legszebb mezét, legdivatosabb szerelésbe bújtatott csapatát. A csapatok dresszéről Herczeg Zoltán, ismert stylist és divattervező mondja majd el őszintén véleményét a Harmadik Félidőben. Azt már előre elárulta, hogy az anyagok minősége kifogástalan, de kritikusan szemlézi majd a felszerelést. A nézőknek öt hete lesz eldönteni, hogy a legszebb hölgyre, vagy a kedvenc mezre szavazzanak inkább. Négy hétig zajlik majd a selejtező, ahol a szurkolók négy darab négyes csoportból választhatják ki a döntősöket, akik a végén ismét összecsapnak. A szavazatokat az április elsejei Harmadik Félidőtől várják a Sport TV Facebook oldalán, értelemszerűen a Lombard Pápa mezére és a dresszt viselő hölgyre is várják a voksokat.

(Sport TV)

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-13 17:35:33

Jótékonysági virtuális meccs pápai részvétellel


ajánlott cikk főképe

2020-02-14 18:12:38

Dupla pólósiker


ajánlott cikk főképe

2020-04-15 10:54:32

Átalakulhat a városi kispályás bajnokság


ajánlott cikk főképe

2020-07-12 19:46:13

Megúszta a brutális balesetet a pápai kerékpáros